U slast!

Brzo, ukusno i zdravo. Evo kako pripremiti punjene i zapečene tikvice

Foto: Thinkstock
Brzo, ukusno i zdravo. Evo kako pripremiti punjene i zapečene tikvice
16.12.2013.
u 19:00
Ovo jednostavno, ali brzo jelo oduševit će vaše ukućane
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI: 4-5 većih tikvica, 2 mrkve, celer, sir, mrvice, češnjak, luk, peršin, maslinovo ulje, sol, papara

PRIPREMA: Tikvice prepolovite po dužini, žlicom izdubite žlijeb u koji stavite smjesu od naribane mrkve, celera, češnjaka, jaja i mrvica koju ste začinili po ukusu. Pospite ribanim sirom i stavite u vatrostalnu posudu da se peku 15 minuta na 180 stupnjeva, a potom još 5 minuta na 200. Servirajte kao vegetarijanski obrok uz kuhanu rižu ili uz odrezak od seitana te na grilu pečeni tofu

>>I slatki su odlični, ali slani muffini s brokulom i kobasicama su mmm...

VIŠE OD 20% TERITORIJA POD OKUPACIJOM

Kakav je danas život u Ukrajini: Kafići oko Majdana su puni, ovdje nikad ne bi pomislili da se nalazite u zemlji u ratu

Današnja obična kijevska trgovina prehrambenim proizvodima izgleda ponegdje čak i impresivnije nego u bilo kojoj susjednoj zemlji. Istovremeno, industrija i energetika su uništeni, deseci gradova i stotine sela su potpuno uništeni ili teško oštećeni, a ekonomija opstaje zahvaljujući zapadnoj financijskoj pomoći. Ipak, prema posljednjim anketama, 88% građana vjeruje i dalje u pobjedu i ne želi nikakve kompromise

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.