Debele ljude teže je oteti. Ostanite sigurni, jedite puno”, kredom je ispisana poruka vlasnika na ploči s ponudom jela koja se nalazi na ulazu u konobu s mediteranskom kuhinjom, na nekoliko koraka od plaže.
Stolovi na terasi, malo povišenoj da se bolje vidi more, postavljeni su ispod stabala maslina. Konobarica Veronika Barjaktarević brzo je došla k nama i, kada smo naručili mušule na buzaru (kilogram je 70 kuna, što je, ako baš ne umirete od gladi, sasvim dovoljno za dvoje), oduševljeno rekla da bi to bio i njezin izbor. Ubrzo smo shvatili i zašto – buzara je pripremljena “na crveno”, onako po starinski. I baš je jako ukusna.
Kada smo Veroniki prenijeli dojmove, otišla je k vlasniku Ivanu Sršenu i prenijela mu ih pa smo “zaradili” i njegov osmijeh te doznali kako su do sada reakcije svih gostiju bile identične. Uostalom, takve komentare ostavljaju i na internetu, navodeći da su jela ukusna, zaposlenici ljubazni, a cijene prihvatljive, u što smo se i sami uvjerili.
Propala sezona i ovoga lita!