Restoran

Cijene prosječne, usluga iznadprosječna

Foto:
Cijene prosječne, usluga iznadprosječna
24.07.2012.
u 12:00
Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama.
Pogledaj originalni članak

Na preporuku mještanke Eme otišli smo u restoran Dalmatino u Hvaru. Za predjelo smo pojeli carpaccio od hobotnice i tikvice sa sirom i pistacijom, a potom popili litru vina. Za glavno jelo naručio sam steak od tune s umakom od meda, naranče, crnog vina i senfa na salati i pirjanim gljivama. Cijene su prosječne za riblji restoran na Jadranu (oko 100 kuna po osobi), usluga iznaprosječna. Bravo!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AB
al_bundy
12:16 24.07.2012.

ne vjerujem da netko dobiva plaću pišući ovakve članke. Al ajde vidim da je portal to sam napisao, da je neki novinar, ili barem "novinar" možda bi se sjetio i ime mjesta u kojem je bio napisati. Možda...