U tridesetogodišnjoj karijeri Mario Testino ne samo da je zaslužan za najprovokativnije modne fotografije nego je imao priliku snimiti najpoznatije zvijezde (osim što već dugo prijateljuje s vječnim top-modelom Kate Moss, Testino uvijek ističe da mu je lady Di oduvijek bila najdraži model). No unatoč statusu jednog od najboljih fotografa današnjice, ovaj 57-godišnji umjetnik nikad nije imao izložbu u Americi.
Sve dosad. Od 21. listopada u bostonskome Muzeju likovnih umjetnosti Testino će pod nazivom "In Your Face" svojim obožavateljima predstaviti retrospektivu najboljih radova – od kampanja i editorijala do portreta i snimki s tuluma, a Kate Moss, Jennifer Lopez, Madonna, Gisele Bündchen i Tom Brady samo su neke od "uokvirenih" zvijezda koje će se naći na izložbi.
Izložba traje sve do 3. veljače 2012., no svi vi koji ne stignete preko "velike bare", ne očajavajte jer će se Testinove fotografije naći u Taschenovoj knjizi koja sadrži sve fotografije koje će se naći i na izložbi.
"In Your Face" - prva američka izložba slavnog Marija Testina
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Kako sam nasjeo na prevaru za koju zna i moj sin te tako izgubio hrpu eura
Kada se vratio iz škole moj polaznik 7. razreda rekao je da bi nam odmah rekao da je prevara da je čuo da nas netko traži da na PayPalu uplatimo pod opcijom „for friends“
Kotromanović: Moramo se zapitati zašto Trump nije reagirao kad je Biden dopustio Ukrajini da koristi američke projektile
Putin želi postići maksimalno što je proklamirao, a to je preuzimanje regija, ali ćemo vidjeti što će se događati tijekom iduće godine, objasnio je Kotromanović
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću