kako spavamo

Je li ovo tajna sretnog braka? Zvuči prilično jednostavno

Foto: Shutterstock
Je li ovo tajna sretnog braka? Zvuči prilično jednostavno
30.06.2014.
u 08:24
Studija sugerira da je najbolji recept za sretan brak spavati - gol.
Pogledaj originalni članak

U  Hrvatskoj se gotovo svaki treći brak raspadne i završi razvodom pa nije čudo da je pitanje kako postići sreću i sklad uvijek aktualno. 

Čini se da je odgovor prilično jednostavan, barem ako je suditi prema rezultatima istraživanja kompanije Cotton USA.

Studija sugerira da je najbolji recept za sretan brak spavati - gol. Oni koji spavaju bez odjeće izjasnili su se više zadovoljnima od osoba koje spavaju odjevene.

- Spavam gol već šest godina i to mi je mnogo ugodnije nego kad sam spavao u pidžami ili boksericama, a gola spava i moja supruga. Nikad nismo bili sretniji. Nema više odjeće koja bi nas sputavala i sad se osjećamo opuštenije, ispričao je Stephen McKensie iz Portsmoutha, prenosi Daily Mail.

- Mekana posteljina na goloj koži ohrabruje intimnost, kažu iz kompanije koja je provela anketu. Studija je također utvrdila i kako 59 posto ispitanika smeta kad njihov partner jede u krevetu, a 23 posto ih prezire ako legne s čarapama na nogama

>>Položaj spavanja otkriva sve o vašoj ljubavnoj vezi

>>8 najčešćih razloga zašto muževi varaju svoje supruge

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vladiostok
Vladiostok
09:09 30.06.2014.

Podpuno pogrešno . Od spavanja nema brak . Radiša mora da radi