Dobro je znati

Zbog ovih biste razloga trebali češće jesti - bademe!

Foto: Thinkstock
Zbog ovih biste razloga trebali češće jesti - bademe!
15.03.2015.
u 13:59
- Naše je istražuivanje pokazalo kako je zamjena grickalice bogate ugljikohidratima bademima poboljšala mnoge faktore rizika za zdravlje srca, otkrila je Claire Berryman, voditeljica studije
Pogledaj originalni članak

Istraživači Sveučilišta Pennsylvania State zaključili su kako konzumacija 42 grama badema dnevno može smanjiti izglede za ranu smrt te istopiti masne naslage oko trbuha i nogu!

- Naše je istražuivanje pokazalo kako je zamjena grickalice bogate ugljikohidratima bademima poboljšala mnoge faktore rizika za zdravlje srca, uključujući i novo otkriće kako konzumacija badema smanjuje masne naslage na trbuhu, otkrila je Claire Berryman, voditeljica studije objavljene u časopisu Journal of the American Heart Association.

>>Orašasti plodovi, žitarice, avokado i riba pomažu u liječenju suhe kože

>>Evo zašto biste danas trebali pojesti nešto od ovoga

>>Orašasti plodovi za imunitet, bolje raspoloženje i skidanje kilograma

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar nijeminišta
nijeminišta
15:31 15.03.2015.

zaista "moćan" članak...