Predivno

Kakva priča! Medvjed, lav i tigar nerazdvojni su prijatelji već više od petnaest godina

Foto: boredpanda.com
Kakva priča! Medvjed, lav i tigar nerazdvojni su prijatelji već više od petnaest godina
14.01.2020.
u 13:09
U divljini se nikad ne bi sreli, a sad su prava braća.
Pogledaj originalni članak

Iako postoje mnoga neobična životinjska prijateljstva, ništa ne može nadmašiti američkog crnog medvjeda, afričkog lava i bengalskog tigra koji žive u skladu.

Medvjed Baloo, lav Leo i tigar Shere Khan žive zajedno više od 15 godina u skloništu za životinje u Georgi, piše boredpanda.com. Spašeni su 2001. godine u policijskoj raciji u Atalanti, s sada su u Noah’s Ark Animal Shelteru.

Držani su u užasnim uvjetima u podrumu, a Baloo je morao i na operaciju kako bi mu maknuli remen koji mu je zarastao u vrat jer mu se remen nije prilagođavao kako je on rastao. 

To je bio jedini put kada su bili razdvojeni, a od tada žive sretno i zajedno u skloništu jer su bili previše ozlijeđeni da bi ih ponovno vratili u divljinu.

Budući da dolaze s različitih kontinenata, ove životinje se nikada ne bi srele u divljini, ali bez obzira na njihove mnogobrojne razlike, oni su nerazdvojni.

Pogledajte prvo natjecanje u šišanju pasa održano u Zagrebu:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NO
nordic
16:35 14.01.2020.

predivno 😍