ovo se ne viđa svaki dan

Kamera snimila automobil koji je prebrzo vozio: Nećete vjerovati tko je bio za volanom

Foto: Shutterstock
Kamera snimila automobil koji je prebrzo vozio: Nećete vjerovati tko je bio za volanom
11.10.2024.
u 16:30
Fotografija je nastala u Njemačkoj, a policija smatra da je vozač namjerno snimljen
Pogledaj originalni članak

Policijska kamera u Njemačkoj snimila je trenutak kada je vozač prebrzo prošao kroz raskrižje. Možda snimka ne bi bila bizarna da na vozačkom mjestu nije sjedio Keksomlat, lik iz popularne animirane televizijske serije Ulica Sezam. "Zabava nošenja maske iz 'Ulice Sezam' može brzo postati ozbiljna", rekao je glasnogovornik policije Peter Bandermann opisujući incident, piše New York Post.

Fotografija je snimljena 20. rujna u Dortmundu, a prikazuje lika s izbočenim očima kako vozi Audi brzinom od 97 kilometara na sat, što je 17 kilometara na sat brže od dopuštene brzine. Kombinacija brzine i smiješnog kostima navela je policiju da povjeruje da je Keksomlat, čiji pravi identitet još nije otkriven, namjerno snimljen kamerom zbog drske šale. Međutim, policija smatra da šala nije smiješna.

"Zabava nošenja maske može se brzo pretvoriti u ozbiljnu situaciju.To neće pomoći rodbini osobe koja je ubijena ako se osoba koja je to učinila suznih očiju na sudu pokaje zbog svoje zabave s maskom," rekao je Bandermann. Ako vlasti uđu u trag trolu u plavom, čupavom odijelu, dobit će kaznu od 50 eura. Ovo nije prvi put da je Keksomlat uhvaćen u prekršaju. 

VEZANI ČLANCI:

Godine 2023. vlasti su naredile stanovnicima Santa Cruza u Kaliforniji da izbjegavaju interakciju s muškarcem koji je izgledao kao Keksomlat nakon što je viđen da glasno psuje i zadirkuje lokalce koji su šetali obalom tog grada. Muškarac je navodno čak maltretirao roditelje jer su mu plaćali da pozira s njihovom djecom. "Primamo pozive od ljudi koji kažu da je 'jeziv'. Na temelju njegove povijesti, savjetujemo javnosti da ne komunicira s ovom osobom. Klonite ga se", zaključila je glasnogovornica policije Joyce Blaschke 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.