apsurdna situacija

Na semaforu ga je napala bijesna vozačica, a razlog će vas šokirati

shutterstock
24.09.2024.
u 15:30

Muškarac je bio prisiljen slušati njezin izljev bijesa, sve dok nije prošao semafor, pitajući se kasnije zašto nije snimio cijeli događaj.

Vožnja može često biti stresna, a svađa i nervoza na cesti nije rijetkost za mnoge vozače. Bilo da vas netko pretekne ili vam vozi preblizu, postoji mnogo razloga da izgubite strpljenje dok ste za volanom. No, jedan muškarac podijelio je neobičan susret s ljutitom vozačicom, čija frustracija nije bila izazvana njegovim vozačkim vještinama, već – bojom njegova automobila, piše Mirror

U ovoj bizarnoj priči, muškarac je otkrio da ga je verbalno napala žena koja ga je optužila da ‘kopira’ boju njezina automobila. Incident se dogodio dok je čekao na semaforu u svom Ford Rangeru iz 2019., obojenom u posebnu nijansu Hot Chilli Pepper Red. On je objasnio da je ta boja rijetka opcija koja košta dodatnih 750 dolara, no žena je izgubila živce kad je ugledala njegov automobil, smatrajući da je on namjerno ‘ukrao’ njezinu boju.

VEZANI ČLANCI: 

U objavi na Redditu, muškarac je napisao: ‘Prema njezinim riječima, to je bila posebna boja ograničenog izdanja, ekskluzivna za jedan paket modela Bronco, a ja sam kopirao njezin automobil. Bila je bijesna i zahtijevala – a ozbiljno je naglasila tu riječ 'zahtijevala' – da promijenim boju svog automobila’. 

Sviđalo mu se to ili ne, muškarac je bio prisiljen slušati njezin izljev bijesa, sve dok nije prošao semafor, pitajući se kasnije zašto nije snimio cijeli događaj. Istaknuo je da Ford nudi oko 10 ili 12 različitih boja, pa njezina nije bila toliko jedinstvena. Također je dodao da je njegov automobil iz 2019., a njezin iz 2021., pa bi tehnički gledano, ona mogla biti ta koja je ‘kopirala’ njega.

VEZANI ČLANCI: 

Društvene mreže reagirale su mješavinom smijeha i frustracije. Mnogi su korisnici podijelili vlastite anegdote o sličnim apsurdnim situacijama vezanima uz boje automobila. Jedan komentator našalio se: ‘Neki ljudi su uvjereni da se cijeli svijet vrti samo oko njih. Kako si samo mogao imati auto iste boje?!’. 

Drugi je podijelio svoje iskustvo: ‘Imam prilagođenu foliju na svom autu i, nekoliko mjeseci kasnije, slična limuzina prešla je u moju traku, usporila, a vozač mi je mahao i pokazivao palac gore’.

Počela je sezona zamagljenih stakala u automobilima: Pogledajte kako ih brzo i jednostavno odmagliti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije