Aukcija

Kanye West izbacio svu staru odjeću starlete Kim Kardashian

Foto: Arhiva VL
kim (1)
Foto: Arhiva VL
kim (1)
Foto: Arhiva VL
kim (1)
Foto: Arhiva VL
kim (1)
Foto: Arhiva VL
kim (1)
Foto: Arhiva VL
kim (1)
03.09.2012.
u 16:28
Kim Kardashian ostala je bez sve svoje odjeće zahvaljujući svome novom dečku Kanye Westu koji je potpuno obnovio njezinu garderobu i dao joj glamurozni make-over
Pogledaj originalni članak

Jeste li ikada sanjali o tome da imate garderobu poput starlete Kim Kardashian? Od sada to i možete, a sve zahvaljujući novom muškarcu u njenom životu, popularnom reperu Kanye Westu. Naime, Kanye je u zadnjoj epizodi reality showa "Keeping Up With the Kardashians" izbacio svu Kiminu garderobu i zamijenio je mnogo sofisticiranijim komadima dizajnerske odjeće.
Naravno, sve te prekrasne Louboutinke nisu završile u smeću. Kim će svu odjeću i obuću prodati na aukciji, a novac donirati u dobrotvorne svrhe. Od Alexandera McQueena, preko Hervé Légera i Rolanda Moureta, do Lanvina, sva odjeća iz doba prije Kanye Westa od sada je na eBayu i poslije aukcije može biti baš vaša, a deset posto zarade ide u Life Change Community Church.

Zasad je najjeftiniji par traperica Genetic Denim koje Kim nikad nije ni odjenula ($10.50), a osim dva Porsche Design BlackBerryja, najvišu cijenu postigla je crna Lanvin haljina ($760).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.