Doručak je najvažniji obrok u danu. Stoga je važno da on bude nutritivan, ali i ukusan. Jaja su jedan od najpopularnijih doručaka, pogotovo kad se napravi kajgana, prenosi Mirror. No većina ljudi radi jednu pogrešku kod spravljanja kajgane – dodaje mlijeko.
Nije bilo kuće u kojoj nije bilo slučaja koronavirusa, sad su pri vrhu procijepljenosti: 'Dobro smo se opekli'
Prema anketi provedenoj na društvenim mrežama Buzz Feeda, 60 posto ljudi u kajganu dodaje mlijeko jer tvrde da tako postižu kremastu teksturu, ali zapravo postižu suprotno. Mlijeko mijenja okus jaja i čini ih razvodnjenima i gumenima. Britanski kuhar otkrio je kako napraviti savršenu kajganu.
Umjesto dodavanja mlijeka, chef Dan Joines u kajganu dodaje maslac. Prvo zagrije maslac na vrućoj tavi, sve dok ne dobije zlatnu boju, a zatim dodaje jaja. Vatru ostavi na srednjoj ili slaboj temperaturi, dok lagano kuhačom miješa i preklapa jaja, što rezultira kremastom i ukusnom kajganom, spravljenom u samo nekoliko minuta.
Odlični trendovi turističkog prometa: U kolovozu ostvareno 93% rezultata iz 2019.
Već 60 godina konzumiram kajganu isključivo na maslac. U jaja prije milešanja dodaje malo vode, posolite i ulite na vrući maslac. Malo pomiješate i to je to. Uz to glavicu kapsule i domaći kruh. Dobar tek.