Krenulo se sa poširanim jajima na mini hamburgeru i vrhunskom graševinom Josić za couver, potom su na stolove stizali „Slatki janeži“, rižoto s karameliziranim komoračom i jadranskim kozicama uz Josićev Pinot sivi te na kraju „Skradinska inspiracija“, kremasti rižoto s tri vrste mesa koje se kuha barem 12 do 14 sati dok se ne pretvori u kremastu teksturu, zimskim začinima i parmezanom uz Cuvee Josić. Ljepota okusa i mirisa zavladala je na Večeri rižota by Loreena Meda, koja je upriličena u novouređenom ambijentu svima poznatog Restorana i Kantine bara ČIHO.
Na poseban su način tu večer sljubljena vrhunska rižota i vina Josić. Raznolikost i čari dobrog okusa rižota Loreene Mede s čašom vrhunskog Baranjskog vina probudili su u ove zimske i hladne dane, želju svakog gosta za druženjem i uživanjem kroz hranu i vino. Sljubljivanje vina bilo je u rukama Lucije Matijević (gastrokomada), magistre kulturologije i jedne od šest sommeliera koji su svoju edukaciju u 3.stupnja završili u Hrvatskoj. Istovremeno Lucija je i najmlađa sommelierka u Hrvatskoj.
Zadovoljstvo gostiju praćeno zasigurno i vremenom pred nama…blagdanskim i punim očekivanja i nade u dobro, zasladile su mirisne i tople fritule kao desert na kraju. Čarolija okusa i mirisa u Restoranu ČIHO dokazala je još jedan novi način bogate zagrebačke gastronomkse ponude. A Restoran ČIHO priprema još niz novih gastronomskih iznenađenja.
Večer rižota i vina Josić u ugodnom druženju uljepšale su i članice Hrvatske udruge žena – ljubiteljica i vrsnih poznavateljica vina - WOW!