Mojito 'za van'

Marinove kuharske čarolije u Pepe Neru

Foto: Tanja BOŽIĆ/VLM
mojito
Foto: Tanja BOŽIĆ/VLM
mojito
Foto: duško marušić/pixsell
marin rendić
19.08.2011.
u 17:27
Bijelu čokoladu, kakaov maslac, obilje metvice, sok limete, bijeli rum... – sve je to Marin umiješao u jedinstveni balzam za usne kojem gosti a posebno gošće Pepe Nera ne mogu odoljeti
Pogledaj originalni članak

Dobro došli i doviđenja, dvije su kulinarske kreacije popularnog chefa Marina Rendića kojima goste ostavlja bez daha. Marinove “igračke” zapravo su sasvim mali zalogaji savršeno složenih okusa kojima razveseljava svoje goste čim sjednu za stol i tako im, priznao nam je, nepca priprema za gozbu koja slijedi.

U “paketiću dobrodošlice” krije se energetski napitak od lubenice i krastavca, gel od krastavca i delicije od sasvim jednostavnih i hrskavih namirnica, dok ih za kraj čeka mojito “serviran” u pakiranju melema za usne. Bijelu čokoladu, kakao maslac, obilje metvice, sok limete, bijeli rum... – sve je to Marin umiješao u jedinstveni balzam za usne kojem gosti a posebno gošće Pepe Nera ne mogu odoljeti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SA
Sapientinus
09:35 20.08.2011.

A gdje je taj \"Pepe Nero\"?

AL
altica
10:02 22.08.2011.

Gdje ? Kada ? Zašto? Da ne pričam da nikada nema niti jednog pravog linka u članku nego samo potpuno neupotrebljivi tagovi.

OE
oetzi
15:40 12.10.2011.

Pepe Nero je u Novigradu u Istri, mozda jedan od najboljih restorana u Istri.