S piste na platno

Nakon mjuzikla Dolce&Gabbana uskočili u svijet Woodyja Allena

Foto: AFP
Nakon mjuzikla Dolce&Gabbana uskočili u svijet Woodyja Allena
30.03.2012.
u 00:01
Dolce&Gabbana dobili su cameo-uloge u novom filmu Woodyja Allena "To Rome With Love", ali i "posudili" ovogodišnju proljetno-ljetnu ženstvenu kolekciju koju će nositi Penelope Cruz
Pogledaj originalni članak

Dizajnerski duo Stefano Gabbana i Domenico Dolce vraća se na velika platna – pojavit će se u novom filmu Woodyja Allena "To Rome With Love". Dvojac neće govoriti u filmu nego će se pojaviti u zadnjem dijelu trodijelnog filma uz redatelja Woddyja Allena, koji će se također pojaviti samo u trećem dijelu.

U filmu glumi i španjolska glumica Penelope Cruz, a nosit će odjevne predmete koga drugoga nego slavnog dvojca iz kolekcije za proljeće/ljeto 2012. Osim nje pojavljuju se i Ellen Page, Jesse Eisenberg te dobitnik Oscara Roberto Benigni. Dizajnerskom dvojcu ovo je drugo pojavljivanje na velikom platnu – prije toga odglumili su 2009. godine svećenike u mjuziklu "Nine" Roba Marshalla. Premijera filma bit će, naravno, u Rimu 13. travnja.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.