zanimljiv pristup

Naplaćuje svome dečku 45 eura svaki puta kad prespava kod nje: 'Zaradila sam tisuće'

Foto: shutterstock
Naplaćuje svome dečku 45 eura svaki puta kad prespava kod nje: 'Zaradila sam tisuće'
04.09.2024.
u 11:30
Jedna žena otkrila je da nema problema s time što naplaćuje svom dečku svaki put kad prespava kod nje.
Pogledaj originalni članak

Većina parova ima svoj način kako dijele troškove, od plaćanja računa do hrane i zajedničkih izlazaka. Međutim, način na koji jedna žena upravlja tim troškovima izazvao je podijeljena mišljenja — svaki put kad njezin dečko prenoći kod nje, naplati mu određeni iznos. Taj novac koristi za pokrivanje svoje stanarine, hrane, računa i ljetovanja koje planiraju, piše Mirror

Kim, koja dijeli savjete za uštedu novca na svojoj TikTok stranici, prikupila je više od 56.800 lajkova. Ona tvrdi da radi 18 sati dnevno i ima tri posla, a u jednom videu objasnila je: ‘Svom dečku naplaćujem 50 dolara (45 eura) svaki put kad prespava kod mene. To je kako bih pokrila troškove poput stanarine, namirnica i režija koje moram platiti’. 

 

@budget.with.kim

Do you think that this is fair?? 💗💕

♬ original sound - Budget with Kim

Kim je navela kako je njezin dečko prošli tjedan dvaput prespavao kod nje, pa je zaradila dodatnih 100 dolara. Taj novac stavlja u svoj proračunski registar. Također je dodala kako joj je ušteda novca dobivenog od dečka omogućila pokrivanje računa i drugih troškova, a i planira ga iznenaditi putovanjem u Meksiko. Nije spomenula plaća li ona išta kada posjećuje njegovu kuću.

Reakcije na njezin video bile su različite — dok su neki pohvalili ideju, drugi su je smatrali čudnom. Netko je komentirao: ‘I ja radim isto, curo’. Drugi su trik nazvali ‘pametnim’, dok su treći izrazili svoje divljenje matematičkim vještinama ove djevojke.

VEZANI ČLANCI: 

Česta navika

Idete li ‘za svaki slučaj’ na WC prije polaska nekuda? To nije dobra ideja

Mokrenje "za svaki slučaj" čini se kao pametna ideja, pogotovo ako ne znate kada ćete sljedeći put imati priliku otići na WC. Možda izlazite iz kuće obaviti poslove, spremate se ukrcati na let ili gledati film u kinu – situacije u kojima ne želite da vas prekine hitna potreba za toaletom. No, mokrenje "za svaki slučaj", kada zapravo nemate potrebu, može vam donijeti više štete nego koristi.

No, nisu svi uvjereni; jedan korisnik je komentirao: ‘Sretno sa zadržavanja dečka’. Drugi je dodao: ‘Po mom mišljenju, ovo je malo čudno’. Netko je zaključio: ‘Znači, on zapravo plaća svoje putovanje’.

Dečko uvjeren da je alergičan na svoju djevojku: 'Potrošili smo tisuće funti na testove'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.