Svako malo na društvenim mrežama osvane neki novi recept koji zaludi sve korisnike. Nakon banana kruha i tjestenine sa zapečenim feta sirom na red je došla zapečena zobena kaša. Ne treba vam puno sastojaka, uzmite sve ono što inače stavljate u zobenu kašu, samo promijenite način pripreme.
Sastojci:
1 gnječena banana
Pola šalice mlijeka (možete koristiti i biljnu verziju)
Pola šalice zobenih pahuljica
1 žlica kakaa
Malo praška za pecivo
Pola žličice arome vanilije
1 žličica javorovog sirupa
Jagode, borovnice ili maline
Komadići čokolade
Priprema:
U jednoj posudi pomiješajte bananu, zobene i mlijeko. Dodajte kakao, prašak za pecivo, vaniliju i javorov sirup. Sve dobro promiješajte i stavite peći u pećnicu na 180°C, 25-30 minuta. Izvadite i dok je još toplo posipajte komadićima čokolade i voćem.
Mislili su da je tepih sive boje - dok ga nisu očistili!
Ukusni namazi zbog kojih ćete opet zavoljeti doručak: