Za zimu

Osušite hranu u vlastitom domu

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Osušite hranu u vlastitom domu
08.11.2013.
u 18:04
Hrana iz koje se ukloni vlaga postaje prava riznica u hladnim danima, a nutritivne vrijednosti su očuvane
Pogledaj originalni članak

Ako ste pristalica lakih i zdravih, kod kuće pripremljenih obroka ili tražite jednostavan način kako ćete sačuvati namirnice, razmislite o korištenju dehidratora. Sušenje je jedna od najstarijih i najlakših metoda čuvanja hrane.

Možete sušiti i time sačuvati i velike komade voća poput jabuke, kruške, šljive, zatim povrća, gljiva i mesa. Kod kuće pripremljeni, zdravi i laki obroci tako će vam uvijek biti pri ruci.

>>Hranom protiv ''topografskih karata'' na tinejdžerskim licima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.