Neobična metoda

Pekarica se koristi bizarnim sastojkom pri izradi kruha: 'Uzimam ga svaki dan u javnom zahodu'

Foto: Shutterstock
Pekarica se koristi bizarnim sastojkom pri izradi kruha: 'Uzimam ga svaki dan u javnom zahodu'
09.07.2020.
u 11:10
Možda je mogla pronaći neki drugi sastojak koji će imati isti učinak?
Pogledaj originalni članak

Francuska pekarica ima poseban recept za kruh. Ona, naime, dodaje urin žena koji prikupi u javnim zahodima!

Kako prenosi New York Post, Louise Raguet rekla je da je urin odlično prirodno gnojivo. "Urin je zapravo potpuno zanemarena tekućina koja se uglavnom baca. Sadrži dušik, kalij i mnoge druge nutrijente. Trebalo bi ga tretirati kao zlato."

Pogledajte kako je izgledala turistička sezona prije dvije godine, a kako plaže izgledaju danas!

Kako urin ne bi utjecao na okus, Raguet ga razblaži i razrijedi prije nego što ga prelije po pšenici kojom se koristi za izradu kruha.

Ona ističe i kako je ''ekofeministkinja'', odnosno pripada socijalnom i političkom pokretu koji povezuje ekologiju i feminizam, pa je to jedan od glavnih razloga zašto je odlučila koristiti se ovako bizarnim sastojkom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:51 09.07.2020.

Odlična reklama za pekarnicu! La Popish.

LA
larala
14:27 09.07.2020.

Fuj, kad bolesni umovi vladaju onda možemo biti sretni što nas nije pogodilo nešto gore od korone.

DU
Deleted user
13:53 09.07.2020.

pa i kreatin se dodaje u tijesto radi elasticiteta pa nikom nije palo napamet otapati ljudsku kosu nakon šišanja da bi dobio praškasti oblik kreatina iz kreatinina