PROMO

Podaci Glova: Hrvatska u 2023. godini zauzela 4. mjesto u svijetu po naručivanju cvijeća za Valentinovo

Podaci Glova: Hrvatska u 2023. godini zauzela 4. mjesto u svijetu po naručivanju cvijeća za Valentinovo
09.02.2024.
u 11:49
Hrvatska se za Valentinovo ove godine priprema s velikim brojem popusta i poklona na Glovu, uz brzu dostavu na kućni prag, bilo da su kod kuće, u uredu ili na romantičnom spoju
Pogledaj originalni članak

Hrvatska se ponosno pozicionirala kao jedno od vodećih tržišta za Valentinovo, pokazuju nedavno objavljeni podaci Glova, višekategorijske platforme koja korisnicima omogućuje pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtjev.

Naime, prema istraživanju provedenom krajem prošle godine, Hrvatska je u 2023. godini zauzela visoko 4. mjesto među 25 zemalja u kojima Glovo posluje, po broju narudžbi cvijeća preko Glova za Valentinovo, dok je druga u jugoistočnoj Europi, odmah nakon Rumunjske.

Osim toga, u Glovu su prošle godine izvanredan rast zabilježile i kategorije neprehrane, posebno kategorija nakita koja bilježi rast od preko 300% te kategorija kozmetike i cvijeća s porastom narudžbi od preko 220%, odnosno 80%. % u 2023., u usporedbi s godinom prije.

Ovi podaci svjedoče o sve većoj popularnosti online kupovine kao načina iskazivanja ljubavi i pažnje prema dragim osobama.

Stoga se ovo izvanredno postignuće nastavlja i ove godine - zahvaljujući aktivnoj suradnji Glova s više od 50 partnera diljem zemlje, koji nude promotivne ponude za Valentinovo u razdoblju od 9. do 14. veljače.

Među njima valja istaknuti popularne i mnogima omiljene cvjećarnice kao što su Arisa & Cvjetoteka i Potere Art - Salon cvijeća u Zagrebu te Anda Flower Design u Splitu.

Također, partneri kao što su Borboleta (nakit), Planetopia (knjige), Pozitivne vibracije, Eroticom i Venus (sex shop) te Balon centar, Nebeski baloni i Simba baloni pridonijet će raznolikosti ponude za sve koji žele iznenaditi svoje partnere za Valentinovo.

U svim partnerskim trgovinama također ćete moći pronaći atraktivne popuste od 10% do 30% na posebno označene artikle za Valentinovo, a jedan od Glovo partnera, Borboleta, uz svaku kupnju poklanja vam i narukvicu.

Impresivnim rezultatima, ali i promotivnim akcijama u mjesecu ljubavi, Hrvatska je dosad potvrdila i svoju ljubav prema korištenju Glova, koji i ove godine nastavlja stvarati sjajne priče i prilike za sve zaljubljene diljem zemlje, uz brzu dostavu proizvoda na kućni prag, bilo da su kod kuće, u uredu ili na romantičnom spoju.

O GLOVU

Glovo je aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda koja povezuje korisnike s tvrtkama i dostavljačima, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, trgovina mješovitom robom i supermarketa te maloprodajnih trgovina. Vizija Glova je svima omogućiti jednostavan pristup svemu u svom gradu, tako da naši korisnici mogu uživati u onome što žele, kada žele i gdje žele. Više detalja na: https://glovoapp.com/hr/hr/.

INOVATOR I PODUZETNIK

Jedni ga obožavaju, drugi 'hejtaju', no što o Mati Rimcu kažu stručnjaci: 'Ako si dobio javni novac, moraš polagati račune i točka'

Rimac je napravio električne automobile Nevera, Concept_One i Concept_Two kojima je privukao pažnju i svjetske javnosti posebice nakon kupnje tvornice slavnih luksuznih automobila Bugatti. Njegov pogon u Svetoj Nedelji posjetila je i predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, a EU je podupro Rimčeve projekte s 180 milijuna eura. Iako kritičari tvrde da je to bačen novac, Rimac je bio jedini u Hrvatskoj koji je zanimao EK da ga podrži tolikim iznosom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr