ljetni horoskop

Pred Škorpionima iznimno plodno i sretno ljubavno razdoblje

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Pred Škorpionima iznimno plodno i sretno ljubavno razdoblje
03.07.2013.
u 18:00
Škorpioni su ovog ljeta puni samopouzdanja i svjesni svoje privlačnosti
Pogledaj originalni članak

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Pred vama je iznimno plodno i sretno ljubavno razdoblje. Ulazak Jupitera u vama naklonjenog Raka najavljuje pozitivne promjene na osjećajnom planu. Samci će se upustiti u novu vezu koja će premašiti njihova očekivanja, dok će ljubavni parovi proživljavati pravu ekstazu.

Slobodni Škorpioni

Puni ste samopouzdanja i svjesni svoje privlačnosti, pa ste se već potkraj lipnja prepustili flertu i zavođenju. Vaš će šarm biti fatalan pa biste mogli slomiti nečije srce. Tijekom prve polovine srpnja privlačit će vas zrele i odgovorne osobe, no nailazit ćete samo na osobe koje žele prolaznu zabavu. Nakon 23. srpnja te prve polovine kolovoza, pozitivno Venerino djelovanje u Djevici i Marsa u Raku probudit će u vama želju za romantikom i uzbuđenjem.

Krećete li na ljetovanje, započet ćete vezu sa zgodnom i privlačnom osobom iz drugog grada ili države. Privući ćete se na prvi pogled, a oboje ćete imati osjećaj kao da se oduvijek poznajete. Nećete moći dugo biti razdvojeni pa ćete dane provoditi na plaži, u razgovorima i upoznavanju, a noćima ćete obilaziti lokalne restorane i uživati u izmjeni nježnosti. Vaš će odnos biti toliko prisan i nježan da biste mogli odlučiti održavati vezu na daljinu, a prednosti moderne tehnologije pomoći će vam da održite bliskost. Od 17. kolovoza te tijekom rujna pripazite da vašu vezu ne ugroze zli jezici i ogovaranja.

Zauzeti Škorpioni

Pozitivno djelovanje Jupitera već vas je ohrabrilo u lipnju da se borite za svoju ljubavnu sreću. Partner će vam sitnim gestama i darovima davati do znanja koliko vas voli, što će vas uvjeriti da je ovaj odnos ono pravo.

Manje svađe i neslaganja unosit će pomutnju u vašu vezu tijekom srpnja, no bit ćete dovoljno pametni da ne dopustite da to poremeti vaš stabilan odnos. Mnoge će veze doživjeti preporod u danima između 23. srpnja i 17. kolovoza. Partner će vam biti najbolji prijatelj i suputnik, a zajedničko ljetovanje bit će jedno od najljepših koje pamtite. Neće vam biti važno gdje ste, sve dok ste zajedno. U vrućim ljetnim noćima ponovno ćete se zaljubiti jedno u drugo, a neki će parovi početi raditi na prinovi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.