Ljetni ručak

Prženi ravioli punjeni povrćem

Foto: Thinkstock
Prženi ravioli punjeni povrćem
27.06.2014.
u 12:00
Priprema će trajati oko 45 minuta, a za ovaj obrok bit će vam potrebno oko 60 kuna
Pogledaj originalni članak

Za nadjev: 250 g mljevenog mesa, tikvice, kopar, češnjak, luk, mrkva

Za tijesto: 400 g brašna, 3 jaja, malo ulja, sol, maslac

PRIPREMA: Umijesite tijesto od navedenih sastojaka pa ga ostavite u hladnjaku da odstoji u foliji. Razvaljajte i izrežite na kvadratiće. Nadjev pirjajte kratko na maslinovu ulju pa njime punite raviole. Upotrijebite kalup da ih dobro stisnete. Pržite ih, ocijedite pa servirajte uz umak od jogurta, vlasca i češnjaka

>>Isprobajte ovaj jednostavan recept i napravite riblje pljeskavice

>>Jednostavno i ukusno: Provjerite recept za pravu buzaru!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.