Osmišljavali smo ga, kupovali, pekli, pržili, kuhali, rezali, premazivali, slagali i preslagivali... a kada je konačno bio gotov – snimili. Opjevali ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju. Sve, baš sve što smo u njega stavili vrhunske su delicije koje smo prikupili od Istre i Kvarnera, preko Like, Zagorja i Međimurja do Slavonije, Dalmacije, Pelješca i Konavala. Neke smo kruhove sami ispekli, tartufe tražili, purice pekli... Evo kako nam je ispao, pročitajte u novom broju Slanog&Slatkog, u subotu, za 7 kuna uz Večernji list
Purica, zelje, srdele i tartuf cijela hrvatska u sendviču
FOTO Kako će Milanović, Plenković i Selak Raspudić izgledati u zlatnim godinama? Isprobali smo aplikaciju koja simulira starenje
Iako su rezultati impresivni i vizualno uvjerljivi, važno je napomenuti da ovi prikazi nemaju temelja u stvarnim promjenama koje će nastati s vremenom
FOTO Zovu je najmanjom katedralom na svijetu, a nalazi se u Hrvatskoj: Ovo je 11 zanimljivosti koje o njoj ne znate
Ovaj jedinstveni spomenik hrvatske kulturne baštine nije samo arhitektonsko čudo, već i svjedok brojnih povijesnih događaja koji su oblikovali hrvatski nacionalni identitet
SDP dobio zadatak, Milanović želi barem 47500 potpisa i promatrače u 'svakom selu'
Pripreme za predsjedničke izbore u SDP-u su u punom jeku, stranka dobila i dva konkretna logistička zadatka s Pantovčaka
S ovim neugodnim problemom susrela se trećina muškaraca u svijetu, a ignoriranje dovodi do ozbiljnih problema
Najpoznatije stablo u Hrvatskoj i poslastica, koja nadilazi granice gastro užitka, samo su neke od stvari koje će vas oduševiti ako posjetite Zagorje
Zagorje kroz sva osjetila: Što vidjeti, okusiti, osjetiti i doživjeti u srcu Hrvatske