Osmišljavali smo ga, kupovali, pekli, pržili, kuhali, rezali, premazivali, slagali i preslagivali... a kada je konačno bio gotov – snimili. Opjevali ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju. Sve, baš sve što smo u njega stavili vrhunske su delicije koje smo prikupili od Istre i Kvarnera, preko Like, Zagorja i Međimurja do Slavonije, Dalmacije, Pelješca i Konavala. Neke smo kruhove sami ispekli, tartufe tražili, purice pekli... Evo kako nam je ispao, pročitajte u novom broju Slanog&Slatkog, u subotu, za 7 kuna uz Večernji list
Purica, zelje, srdele i tartuf cijela hrvatska u sendviču
FOTO Udala se sestra Luke Modrića, pogledajte bajkovite prizore s vjenčanja
Diora Modrić i njen dugogodišnji dečko Filip Aleksić razmijenili su zavjete sredinom ljeta u romantičnom okruženju grada Zadra.
Donna Vekić otvoreno: Ljudi misle da živim glamurozno, ali ovo je prava istina. Nije mi lako
– Žao mi je što nisam češće doma, ako skupim pet dana u Osijeku, to je super. Žao mi je što sam propustila brojne svadbe, rođendane, obiteljska druženja. Ali, to je cijena ovog sporta. Ne, ne nedostaju mi tinejdžerski izlasci.
Kapetan Marko Bekavac osuđen na 30 godina zatvora u Turskoj!
Bekavac je nepravomoćno osuđen jer je na brodu kojim je zapovijedao pronađeno oko pola tone kokaina, najprije u Kolumbiji, a onda i u Turskoj
Ova salata od tune s neočekivanom namirnicom je toliko ukusna da bismo je svaki dan nosili na posao
Evo kako se kreću cijene najma garsonijera i manjih stanova u Zagrebu, nekima je ovo nedostižno