NOVI BROJ SLANOG&SLATKOG

Purica, zelje, srdele i tartuf cijela hrvatska u sendviču

Purica, zelje, srdele i tartuf cijela hrvatska u sendviču
18.08.2016.
u 11:00
Opjevali smo ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju
Pogledaj originalni članak

Osmišljavali smo ga, kupovali, pekli, pržili, kuhali, rezali, premazivali, slagali i preslagivali... a kada je konačno bio gotov – snimili. Opjevali ga kao Balašević u pjesmi “Al’se nekad dobro jelo, baš”. U jednom smo jelu – doduše impresivnih XXL dimenzija, objedinili hrvatsku gastronomiju. Sve, baš sve što smo u njega stavili vrhunske su delicije koje smo prikupili od Istre i Kvarnera, preko Like, Zagorja i Međimurja do Slavonije, Dalmacije, Pelješca i Konavala. Neke smo kruhove sami ispekli, tartufe tražili, purice pekli... Evo kako nam je ispao, pročitajte u novom broju Slanog&Slatkog, u subotu, za 7 kuna uz Večernji list 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.