trend

Pustite mačke, žirafe, tigrove i labudove u vlastiti modni ZOO!

Foto: Getty/Guliver
zivotinje (1)
Foto: Pixsell
zivotinje (1)
Foto: Pixsell
zivotinje (1)
Foto: Pixsell
zivotinje (1)
26.05.2012.
u 12:00
Životinjski uzorak konačno je smijenjen. Ove godine svijet faune ipak vlada modnim pistama, no u drukčijem izdanju. Victoria Beckham, Dsquared2 i Mary Katrantzou na svoje kreacije stavili su likove mački, papiga i tigrova!
Pogledaj originalni članak

Zmije, leopardi, žirafe, zebre, paunovi i tigrovi dio su svakog zoološkog vrta, ali i garderobe svake bolje opremljene fashionistice.

Životinjski print iz godine u godinu pojavljuje se u kolekcijama najvećih svjetskih modnih kuća, no ove sezone detalji iz svijeta faune pomalo su drukčiji. Za razliku od već ustaljenog printa, dizajneri su odlučili na svoje kreacije tiskati likove raznih životinja, od mačaka na kreacijama Victorije Beckham do šarenih papiga kod Mary Katrantzou. Ricardo Tisci u svojoj viziji Givenchy ljepotice koristio je samo decentne detalje s animalier printom, a elegancija se i dalje postiže odmjerenošću.

Leopard, koji i dalje drži titulu kralja među životinjama (bar kad je u pitanju moda) uzorak je koji iz sezone u sezonu čvrsto drži mjesto na tronu, a stilisti ga istovremeno obožavaju i mrze. Ako je i vama omiljen, ne morate u potpunosti odustati od njegovog divljeg uzorka - majica s likom leoparda pravi je proljetni modni zgoditak.     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.