restoran

Restoran Milan i njegova jela lako postaju mili

Foto: VL
Restoran Milan i njegova jela lako postaju mili
21.07.2011.
u 09:32
Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama, zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam.
Pogledaj originalni članak

Nisam ja baš neki tip koji jede kod kuće. Dakle, restorane obilazim često, i to prilično strastveno. Nisam ipak ni onaj koji opisuje okuse koji dolaze nakon 15 minuta u predjelu gornjeg nepca. No znam što valja, a što ne i vrlo dobro znam kada nešto vrijedi manje nego što košta. I baš zato restoran "Milan" u Puli jednostavno moram preporučiti. Osobno, nikada u životu nisam doživio da mi uz jelo posluže šest različitih maslinovih ulja. Pa ti biraj... Jedno bolje od drugoga. Dakle uzmi, kao što i jesam, od svakoga pomalo. I lijepo je to, ali ništa u usporedbi s mariniranim inćunima koje sam dobio za predjelo. Gotovo badava. Kruh je bio vruć. A meni je bilo vruće oko srca.

Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam. Sve oko 450 kuna za dvoje. Zatim, domaća malvazija i chardonnay. Laku noć.

JAMES GANDOLFINI

Bivša supruga je pomahnitala nakon razvoda! Nabrajala starlete s kojima ju je varao i seksualne devijacije u kojima je uživao

Sit javnog pranja prljava obiteljskog rublja, Gandolfini je samo kratko komentirao da u njenim navodima nema istine te da su braku presudili psihički problemi s kojima se odbijala suočiti. Ljubavnu sreću pronašao je u zagrljaju bivše manekenke Deborah Lin. Vjenčali su se u ljeto 2008. u njezinu rodnom Honoluluu, a kum im je bio glumčev sin. Nakon što su postali ponosni roditelji djevojčice Liliane Ruth, činilo se kako su se Gandolfiniju sve kockice posložile. Sudbina je, međutim, za njega imala drukčiji plan.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.