restoran

Restoran Milan i njegova jela lako postaju mili

Foto: VL
Restoran Milan i njegova jela lako postaju mili
21.07.2011.
u 09:32
Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama, zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam.
Pogledaj originalni članak

Nisam ja baš neki tip koji jede kod kuće. Dakle, restorane obilazim često, i to prilično strastveno. Nisam ipak ni onaj koji opisuje okuse koji dolaze nakon 15 minuta u predjelu gornjeg nepca. No znam što valja, a što ne i vrlo dobro znam kada nešto vrijedi manje nego što košta. I baš zato restoran "Milan" u Puli jednostavno moram preporučiti. Osobno, nikada u životu nisam doživio da mi uz jelo posluže šest različitih maslinovih ulja. Pa ti biraj... Jedno bolje od drugoga. Dakle uzmi, kao što i jesam, od svakoga pomalo. I lijepo je to, ali ništa u usporedbi s mariniranim inćunima koje sam dobio za predjelo. Gotovo badava. Kruh je bio vruć. A meni je bilo vruće oko srca.

Rižoto s canastrellima i pljukanci s kozicama i tikvicama zatim kolač od čokolade kakav ni Austrijanci ne bi znali ispeći... Strah me da se debljam. Sve oko 450 kuna za dvoje. Zatim, domaća malvazija i chardonnay. Laku noć.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.