zbogom kilogramima

Riješite se zimskog viška! Za mjesec dana dva do tri konfekcijska broja manje

Foto: DIVA PRESS
Riješite se zimskog viška! Za mjesec dana dva do tri konfekcijska broja manje
20.01.2014.
u 13:34
Riješite se blagdanskog viška i za mjesec dana stanjite se dva konfekcijska broja
Pogledaj originalni članak

Živimo “sto na sat” ali najčešće se ne krećemo dovoljno, a o nedavnim blagdanskim pretjerivanjima u iću i piću već je sve rečeno.

Dakako da smo svjesni kako je najbolji recept za oslobađanje od suvišnih kilograma pravilna prehrana i dovoljno tjelesne aktivnosti, ali jako volimo “brzopotezna” rješenja...

Trčanje ili salon?

Osobito je popularno oblikovanje tijela u salonima ljepote pomoću supermodernih uređaja koji mnogo toga mogu odraditi umjesto nas. Jedan je od najomiljenijih Oxifat koji je prema riječima Martine Pužar, voditeljice zagrebačkog Beauty centra Božica, najdjelotvornija profesionalna metoda za uklanjanje naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela.

Oxifat ima posebne elektrode za elektrostimulaciju mišića, a istodobno infracrvenim zrakama otapa masne stanice te kromoterapijom blagotvorno djeluje na tkivo. Pojačava se bazalni metabolizam te se sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju, a za 60 minuta mišići potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 kilometara ili napravili 400 trbušnjaka. Tretman traje četiri tjedna (provodi se triput tjedno po jedan sat), a rezultat je figura “stanjena” za dva do tri konfekcijska broja.

Nakon tretmana preporučuje se limfna drenaža za izbacivanje toksina, masnoća i suvišne tekućine iz organizma. Kako bismo u što kraćem vremenu došli do što boljih rezultata, uz Oxifat i limfnu drenažu volimo kombinirati medicinsku kavitaciju - neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu alternativu liposukciji - objasnila je Martina Pužar, istaknuvši pritom kako svaki klijent uz tretmane dobiva upute o prehrani i uzimanju dovoljno tekućine.

Bez yo-yo efekta

I Boris Močinić, voditelj zagrebačkog Studija za njegu tijela Močinić, ističe kako su upute o prehrani, maksimalno prilagođene potrebama i navikama klijenta, iznimno važne da se izbjegne takozvani yo-yo efekt ponovnog, brzog vraćanja izgubljenih kilograma.

Boris Močinić provodi popularne tretmane mršavljenja aurikoloterapijom (akupunkturom ušne školjke) uz prilagođenu prehranu te poseban čaj za pročišćenje organizma i smanjenje teka.

- Tretmani se provode jednom tjedno, a višak od nekoliko kilograma može se riješiti već jednim tretmanom. Dakle, nakon tjedan dana vaga bi trebala pokazivati barem dva kilograma manje, a obujam tijela smanjuje se za 2 do 3 centimetra. Kod većeg viška kilograma, nakon mjesec dana obujam tijela može se smanjiti za jedan konfekcijski broj.

Popularni su “pomagači” u mršavljenju i raznovrsni pripravci koji se mogu nabaviti u ljekarnama i drogerijama, a koji sadrže biljne ekstrakte za poticanje metabolizma, pročišćenje organizma i lakše mršavljenje.

Nemojte ih smatrati svemogućima i uvijek se pridržavajte preporučenih doza!

Ma kako zamamna bila ponuda “čarobnih” rješenja, ne zaboravite da su to tretmani koji mogu dodatno pomoći, a najkvalitetniji i najdugotrajniji rezultati postižu se promjenom načina života tako da se “prebacite” na zdraviju prehranu i tjelovježbu.Mijenjajte se nabolje bez forsiranja i postavite razumne ciljeve - ne očekujte čudo preko noći. Mršavite postupno, cijenite i male uspjehe – gubitak od samo pet posto tjelesne težine već je veliki dobitak za zdravlje!

Uz stručnu podršku i personaliziran pristup donesite zdravu odluku i lako izgubite suvišne kilograme unutar online kluba Mršavimo zajedno!

>>Evo kako izgubiti višak kilograma, a ne izgubiti 'zdrav razum'

>>Ovo su brzi trikovi za mršavljenje kod kuće

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.