u slast!

Slatko pečeni losos sa zelenim lilmunom i peršinom

Foto: Thinkstock
Slatko pečeni losos sa zelenim lilmunom i peršinom
25.02.2014.
u 10:56
Kada je gotovo, poredajte je na tople tanjure i poslužite svježe kuhanim krumpirom i brokulama
Pogledaj originalni članak

Sastojci:

4 filea lososa, 120 g krušnih mrvica, 1 i pol žlica smeđeg šećera, 2 žlice pikantnog senfa, sok od 2-3 zelena limuna (koristiti za marinadu), 1 svežanj narezanog peršina, 2-3 žlice maslinovog ulja, sol i papar, prstohvat mljevene ljute paprike (po izboru)

Priprema:

Zagrijati pećnicu na 200°C. Poredati filee lososa u posudu prethodno premazanu maslinovim uljem. Pomiješati sve ostale sastojke u manju zasebnu posudicu, a zatim smjesu posuti preko filea. Ribu peći oko 10-15 minuta (ovisno o tome koliko volite da je pečena). 

Kada je gotovo, poredajte je na tople tanjure i poslužite svježe kuhanim krumpirom i brokulama.

>>Odresci lososa pečeni na grilu s pečenim tikvicama i cherry rajčicama

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.