Stvarno djeluje

Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete

Foto: Shuttershock
Super trik koji će spriječiti da avokado posmeđi jednom kad ga razrežete
29.03.2021.
u 13:30
Treba vam samo par kapi maslinovog ulja.
Pogledaj originalni članak

Ako ste ga prerezali i ostavili polovicu u hladnjaku, avokado brzo truli i poprimi smeđu boju, pa ga morate baciti. Kako biste spriječili bacanje hrane i uzaludnu kupovinu, isprobajte jedan trik s kojim će dulje ostati svjež.

Pogledajte video:

@mamainthekitchen

Prevent your avocados from browning #avocadohack #hacks #kitchenhack #lifehack #hack #foodhack #cookinghack #todayyearsold #foodie

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Kako prenosi Mirror, Tiktokerica Mama In The Kitchen otkrila je da polovicu avokada samo trebate lagano premazati maslinovim uljem - tako ćete spriječiti oksidaciju i avokado neće posmeđiti.

Drugi korisnici su otkrili da istu proceduru naprave sa sokom limuna ili limete i da također djeluje. 

Želite unositi više vlakna u organizam? Pojačajte ove namirnice:

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: shutterstock

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.