njena reakcija bila je burna

Upisao je svoju djevojku na tečaj pristojnog ponašanja prije nego što upozna njegove roditelje: 'Želim da ostavi dobar dojam'

Foto: shutterstock
Upisao je svoju djevojku na tečaj pristojnog ponašanja prije nego što upozna njegove roditelje: 'Želim da ostavi dobar dojam'
29.08.2024.
u 11:30
'Njezini maniri nisu ono što bi moja obitelj očekivala od nekoga s kim se viđam'.
Pogledaj originalni članak

Jedan je muškarac naišao na osude jer je odlučio prijaviti svoju djevojku na tečaj pristojnog ponašanja prije nego što je upoznao s obitelji, kako bi se osigurao da će ostaviti dobar dojam. On je objasnio da su u vezi oko tri mjeseca i da je, kako ju je bolje upoznavao, primijetio razlike u njihovom odgoju, piše Mirror

Kako bi bio siguran da će se njegova djevojka svidjeti njegovoj obitelji, odlučio ju je upisati na online tečaj bontona. Na Redditu je napisao: ‘Imao sam sreću odrasti u stabilnom okruženju. Moja djevojka, s druge strane, suočavala se s brojnim izazovima u svom životu, osobito financijskim’. 

VEZANI ČLANCI: 

Dodao je: ‘Ona je divna i zanimljiva osoba unatoč poteškoćama s kojima se suočila. Međutim, njezini maniri nisu ono što bi moja obitelj očekivala od nekoga s kim se viđam (ona je prva djevojka iz manje povlaštenog okruženja s kojom sam izlazio.) Zato sam odlučio pripremiti je za njezinu prvu večeru s mojom obitelji’. 

No, kada je djevojci rekao za tečaj, naljutila se i optužila ga da je nepristojan i da je se srami. ‘Bila je iznimno ljuta’, dodao je, ‘Rekla je da mi je očito neugodno i da bih trebao pronaći neku 'bogatu djevojku' za brak. Također me optužila da sam 'još jedan bijeli, privilegirani tip'.

Situacija je postala još napetija kad je rekla da je ‘rasno neosjetljiv’ jer osjeća potrebu da ju poučava manirama. Želeći saznati je li pogriješio, zatražio je mišljenja korisnika društvenih mreža. Jedan od odgovora bio je: ‘Ti se očito sramiš svoje djevojke, inače te ne bi brinulo što tvoja obitelj misli o njezinom ponašanju. I ako ne vidiš problem u tome da kao bogati bijelac šalješ svoju djevojku koja nije bjelkinja na tečaj bontona kako bi zadovoljila tvoju snobovsku, privilegiranu obitelj, ne bi trebao biti u vezi s osobom druge boje kože’. 

VEZANI ČLANCI: 

Drugi korisnik je dodao: ‘Pravi bonton je osigurati da se svi osjećaju dobrodošlo, bez obzira na to jesu li upoznati s pravilima bontona. Razumijem zašto je htio da njegova djevojka ide na tečaj, ali zapravo je problem u njegovoj obitelji koja ne zna kako se ponašati prema drugima’. Treći korisnik je komentirao: ‘Zapravo ste joj rekli da je se sramite. Ako se brinete kako će vaša obitelj reagirati na nju, možda bi bilo bolje da ih ne upoznate. Možda biste trebali razgovarati sa svojom obitelji i pripremiti ih na susret s osobom koja dolazi iz drugačijeg okruženja’.

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.