pokazali su joj koliko im znači

VIDEO Djeca iz vrtića u Strožancu iznenadila svoju odgajateljicu na vjenčanju: Imali su poseban dar za nju

Foto: privatni album
VIDEO Djeca iz vrtića u Strožancu iznenadila svoju odgajateljicu na vjenčanju: Imali su poseban dar za nju
06.06.2024.
u 11:30
‘Predivan mi je i inspirativan način na koji radite sa djecom’.
Pogledaj originalni članak

Jedna mladenka iz Dalmacije nije mogla ni sanjati da će na vjenčanju imati najposebnije moguće iznenađenje. Naime, djeca iz vrtića ‘Bambini’ u Strožancu iznenadili su svoju odgajateljicu Martu Poljak Gašpar i njenog partnera Ivana Kristijana pojavivši se na njihovom vjenčanju.

Dječica su ovog vikenda, 1. lipnja, došli u dvoranu za vjenčanje u Dugopolju i napravili pravi spektakl. Izveli su pjesmu Sweet Child O' Mine Guns N' Rosesa, a u organizaciji je pomogla i teta Jelena Sirić s kolegicom Meri Mihanović. Predivna mlada sudjelovala je u nastupu i nije mogla sakriti svoje emocije. 

 

Baš kao ni mnogi roditelji koji su imali samo riječi hvale. ‘Nisam komentirala ništa jer su me toliko obuzele emocije, radosne naravno’, ‘To što radite za djecu je izvanserijski, toliko ljubavi unosite u njih da čovjeka ostavite bez teksta’ i ‘Super, baš je bilo lijepo. Hvala na ovom nezaboravnom iskustvu i lijepoj uspomeni’, bili su samo neki od komentara. 

‘Hvala vam još jednom što ste im omogućiti i ovu radost da na pir i nastupaju. Toliko su bili ponosni, puni sreće i ljubavi. Osjetilo se zajedništvo i poštovanjem prema vama da sam ja oduševljena. Možete biti ponosne na sebe što ste učinile. Da u tu uru, toliko različite dobi i karaktera gleda u vas i diše kao jedno’, rekla je jedna majka. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Predivan mi je i inspirativan način na koji radite sa djecom’, ‘Hvala na svemu što činite za njih, na svoj kreativnosti i posvećenosti i idejama’, ‘Bilo nam je baš zadovoljstvo uveličati jedan tako predivan događaj, odlično ste ih pripremili i sigurna sam da je to jedna uspomena koja ce ostat za cijeli život’, poručili su neki od roditelja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DR
Draconic5
14:06 06.06.2024.

To je prava teta! Bravo, i puno sreće u budućem životu.

MA
marta22
13:49 06.06.2024.

Bravo za dobru tetu, za one koji su djeci omogućili da dođu na svadbu i za novinare koji su nas izvijestili o načem zaista lijepom i vrijednom pažnje!