što vi mislite?

Zagrebački mladenci mnoge neugodno iznenadili svojom odlukom na vjenčanju: 'Svi su bili zgroženi i nisu mogli vjerovati'

Foto: Pixabay
Zagrebački mladenci mnoge neugodno iznenadili svojom odlukom na vjenčanju: 'Svi su bili zgroženi i nisu mogli vjerovati'
05.10.2024.
u 10:47
Nisu očekivali da će njihova rodbina i prijatelji imati takvu negativnu reakciju.
Pogledaj originalni članak

Svi mladenci žele da njihovo vjenčanje bude posebno i savršeno. Od mjesta, datuma, gostiju, programa - sve mora biti baš onako kako su oni to zamislili. Svi koji su prošli kroz organizaciju vjenčanja, znaju  koliko odabir lokacije za proslavu vjenčanja, ali i odabir datuma, znaju biti stresni. Za neke je datume čak i potrebno rezervirati i do godinu dana unaprijed, piše portal Zagreb.info.

Zagrepčanka Jasmina tako je prije sedam godina s tadašnjim zaručnikom krenula u planiranje vjenčanja, a dogovor je bio da žele neki datum u jesen kako bi izbjegli nesnosne ljetne vrućine.

VEZANI ČLANCI: 

Termin je bio dogovoren s vlasnikom jednog popularnog zagrebačkog restorana te su zajedno s njim krenuli gledati kalendar. “To je bilo rano proljeće, rekli smo mu da želimo jesen, najkasnije do polovice listopada, no on je samo odmahivao glavom i pokazivao nam kalendar, odnosno prekrižene datume koji su značili da je termin rezerviran. ‘Imam vam samo ovaj, ali ga svi nekako izbjegavaju’ rekao je i pokazao nam kemijskom na 13.10. Bez puno razmišljanja rekli smo gotovo u isti glas da može, a on je tiho rekao, "Ali to je petak 13.”, ispričala je Jasmina. 

S lakoćom su rezervirali bend, cvjećara, fotografa i crkvu jer jer je taj datum uglavnom bio slobodan. “Nisam ni sanjala kako će nam organizacija vjenčanja proći glatko, bez imalo stresa”, rekla je Jasmina.

VEZANI ČLANCI: 

No, ono što nije očekivala bila je reakcija rodbine i prijatelja. “Svi su se zgražali, kao da smo napravili zločin, a ne organizirali svadbu. Kad smo pozivali ljude naslušali smo se takvih idiotarija od toga da smo si navukli nesreću u startu, da je to vražji datum pa da nitko normalan ne radi svadbu na taj dan. A nama je baš bilo super, sve je prošlo tako spontano, baš kao i ono što je uslijedilo i što živimo evo već šestu godinu zaredom”, dodala je mladenka.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VE
veljača
10:58 05.10.2024.

Praznovjerju nema kraja.

MO
modovisisajteMaraschino
11:47 05.10.2024.

zagreb.info... portal provjerenih i istinitih informacija. nešto kao fenix.de....

Avatar Žuti
Žuti
12:25 05.10.2024.

Koja je svrha ženidbe kao takve? I djecu i zajednički život se može ostvariti bez toga. A i svadba je nešto što samo izaziva neugodnost kod svih uključenih.