dok je ona ostala s njihovim djetetom

'Vidjela sam slike s vjenčanja na koje je moj suprug otišao sam i ostala šokirana'

shutterstock
02.10.2024.
u 12:30

‘Izgledali su poput sretnog para’.

Jedna je majka ostala šokirana postupcima svog supruga nakon što je vidjela fotografije s vjenčanja na kojem je on bio bez nje. Dok je ona ostala kod kuće s njihovim djetetom, bebom starom šest tjedana, zbog pravila mladenaca da djeca nisu dopuštena, njen partner je prisustvovao vjenčanju prijatelja. Zanimljivo je da je na istom vjenčanju bila prisutna i žena s kojom je njezin muž komunicirao prije nego što su njih dvoje započeli vezu. Iako nije bila zabrinuta jer ‘očigledno nikada ništa fizički nije bilo između njih"’ fotografije su probudile njene sumnje, piše The Sun

Dok je bila trudna s prvim djetetom, primijetila je poruku od te žene koja je pozvala njenog partnera da igraju online igricu. Iako joj je to bilo čudno, partner je uvjerio da su igrali igre prije nego što su se upoznali i da nisu bili u kontaktu otkako su u vezi. Unatoč njegovim riječima, ona je ipak provjerila njezine društvene mreže i vidjela da joj je njen suprug lajkao gotovo sve slike, koje su uglavnom bile selfieji.

VEZANI ČLANCI: 

Na dan vjenčanja, fotografije objavljene od mladoženje prikazale su njenog muža kako pleše s tom ženom. Iako to nije bio intiman ples, izgledao je sretan i nasmiješen dok ju je gledao, a činilo se i kao da se drže za ruke. ‘Izgledali su poput sretnog para’, napisala je na Mumsnetu, izražavajući svoju zbunjenost i tugu zbog toga što je vidjela.

Pitala je ostale korisnice je li nerazumna što se osjeća sumnjičavo i tužno zbog toga. Reakcije su bile podijeljene – neke su smatrale da je njezin partner prešao granicu i da je trebala porazgovarati s njim o svojim osjećajima. Jedna osoba je naglasila kako bi, pogotovo s bebom od šest tjedana, suprug trebao biti uz nju, a ne odlaziti na vjenčanja i plesati s drugima.

VEZANI ČLANCI: 

Drugi su se složili da je njegovo ponašanje bilo neprimjereno, dok su neki smatrali da pretjeruje te da je fotografija jednostavno zabilježila trenutak zabave na vjenčanju. Bez obzira na mišljenja, većina je preporučila otvoren razgovor s partnerom kako bi razjasnili situaciju i izbjegli daljnje nesporazume.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 2

Avatar marlony
marlony
14:16 02.10.2024.

95% ljudi se vara, a partneri ni blizu da imaju pojma. The end.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije