Drukčija tuna

Zašto ne bi zimski jelovnik pomiješali s hranom Mediterana?

Foto: Thinkstock
Zašto ne bi zimski jelovnik pomiješali s hranom Mediterana?
20.02.2014.
u 13:33
Za carpaccio od tune trebat će vam 100 grama te ribe, malo maslinova ulja i začina
Pogledaj originalni članak

Sastojci:

100 g svježe tune, 20 ml maslinova ulja, 50 ml limunova soka, 20 g kopra, 50 g koromača, 10 g raznih začina, 10 g peršina, sol, papar

Priprema:

Svježu tunu posoliti, popapriti, umotati u prozirnu foliju i staviti u zamrzivač da se zaledi. Koromač nasjeckati jako tanko, a zatim začiniti sa soli, paprom, maslinovim uljem, začinima i peršinom. Zamrznutu tunjevinu što tanje nasjeckati i posložiti na tanjur.

Preko nje staviti začinjeni koromač. Na kraju poprskati maslinovim uljem.

>>Ovo morate jesti dvaput tjedno da smanjite rizik od infarkta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.