kriva boja

Zbog jedne poruke otkrila da dečko s kojim priča nije stvaran: ‘Odmah sam posumnjala…’

Foto: TikTok
Zbog jedne poruke otkrila da dečko s kojim priča nije stvaran: ‘Odmah sam posumnjala…’
08.02.2022.
u 13:25
Nakon što mu je poslala poruku na mobitel, shvatila je da stvari nisu kakve ih on prikazuje
Pogledaj originalni članak

Jedan od nedostataka korištenja aplikacija za upoznavanje za pronalaženje potencijalnog partnera je nesigurnost koja dolazi s neznanjem je li osoba s kojom razgovarate zapravo stvarna. I s obzirom da se više ljudi nego ikada služi aplikacijama za spojeve u potrazi za svojom posebnom osobom, važno je znati kako uočiti nekoga tko koristi fotografije druge osobe da zavara druge.

Kako prenosi Mirror, djevojka po imenu Jocelyn podijelila je svoje iskustvo u videu na svom TikTok profilu, @jjustjocelyn, gdje je otkrila da se planira susresti s dečkom po imenu Myles kojeg je upoznala na Bumbleu, prije nego što je trag u njegovim SMS porukama pokrenuo alarm.

Jocelyn, iz Ontarija u Kanadi, objasnila je da, kada je poslala poruku Mylesu sa svog iPhonea, poruka je bila zelena - što je značilo da je broj koji je dobila pridružen Android telefonu, jer su poruke koje su poslane na druge iPhone uređaje plave. No, na fotografijama na njegovom Bumble profilu je nosio Apple Watch, što je potaknulo Jocelyn da dodatno istraži tko je zapravo dečko na fotografiji.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

Foto: Thinkstock
Prvi spoj
Foto: Thinkstock
Prvi spoj
Foto: Thinkstock
loš spoj
Foto: Thinkstock
loš spoj
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Getty Images
Par, spoj

@jjustjocelyn as if dating wasn’t hard enough already #greenscreenvideo #datingapp #datingfail #catfish #catfishstory #storytime #2022 #couplegoals #fyp #bumble ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

"Upoznala sam se s ovim tipom na Bumbleu. Bio je zgodan, bila sam oduševljena. Nisam mu dala previše informacija o sebi jer sam definitivno previše razgovarala s ljudima  na aplikaciji. Rekao je da bismo trebali otići na večeru nekad, a ja sam mislila da je to super jer očito ne želim razgovarati u aplikaciji, želim se osobno sresti da vidim sviđa li mi se stvarno", objasnila je u videu.

Dala mu je svoj broj i rekla da noj pošalji poruku kada i gdje bi se trebali naći na večeri. Kada joj se javio, odmah je primijetila neobičnu boju njegovih poruka. Jocelyn je provukla Mylesove fotografije kroz obrnutu pretragu Google fotografija i otkrila da zapravo pripadaju modelu iz New Yorka po imenu Ron - a ne osobi s kojom je razgovarala na Bumbleu.

"Dečko s kojim sam se spojila pretvara se da je netko po imenu Myles, a ne Ron, koji je pravi dečko na fotografijama. Srećom, jedva da sam razgovarala s ovim tipom i uložila sam 0% svog vremena. U svakom slučaju, ostanite pažljivi i svjesni! Prevara ima posvuda", zaključila je.

Njezin video je postao viralan te je pogledan više od milijun puta, a brojni korisnici brzo su pohvalili ženu za njezin detektivski rad. "Imaš odlično zapažanje i vještine otkrivanja istine! I hvala na savjetu", rekla je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Ti si praktički prava detektivka!"

Jocelyn je čak dobila odgovor od Bumblea, koji je potvrdio da su uklonili profil nepoznatog muškarca iz svoje aplikacije.

Dostavljač hrane visio 25 metara iznad kanala kako bi dostavio hranu! Pogledajte impresivne prizore:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DM
drazen.muhvic
18:00 08.02.2022.

Napokon je našla nekoga tko je prihvaća takvu kakva je, a ona i to zabrlja...

Avatar Behemot
Behemot
00:07 09.02.2022.

Uložila je 0% svog vremena da pronađe muškarca svog života. Neka si pod hitno nabavi mačku da joj pravi društvo, ili bolje 10-tak mačaka jer će još dugo ostati solo.