Jednostavno, a prefino

Ovaj umak za tjesteninu proglašen je najboljim na svijetu, a ima samo tri sastojka - isprobajte!

Pixabay
07.02.2022.
u 14:26

Osim što je ovaj umak znatno jeftiniji od drugih, možete ga pripremiti u većim količinama i pohraniti u staklenke.

Talijanska kuharica Marcella Hazan, preminula je 2013. godine, ali u kulinarskom svijetu ostavila je mnogo toga iza sebe. Osim puno recepata, svoje znanje i vještine prenosila je na druge, pa je i danas vrlo cijenjena.

U jednoj od mnogobrojnih kuharica koje je napisala otkrila je koji je to umak za tjesteninu, prema njoj i njezinim kolegama, najbolji na svijetu, a iznenadila je činjenica da isti sadrži samo tri sastojka.

Osim što je ovaj umak znatno jeftiniji od drugih, možete ga pripremiti u većim količinama i pohraniti u staklenke.

Kako pravilo ocijediti tjesteninu? Ovaj video izazvao je burnu raspravu!

Pelati, luk i velika količina maslaca - to je sve što vam treba da umak za tjesteninu bude ukusan, prenosi Mirror njezin recept iz 1992.

Sve što trebate napraviti je nasjeckati luk, popržiti ga na tavi, dodati pelate i kada oni puste svoju tekućinu dodate maslac. Sve pirjate 45 minuta.

Iako je vrlo jednostavan, ovaj umak je i proglašen najboljim na svijetu i od strane Delish magazina.

Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi 

1/5

Komentara 1

UN
Unel29
16:21 07.02.2022.

Prestrašno. Nije važno što kaže već tko kaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije