Storybook predstavlja

Žene koje nose A’marievole biti drukčije, ali nipošto jako upadljive

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
20.09.2016., Zagreb - Storybook salon predstavio je novu A'marie kolekciju u raskosnom starozagrebackom vrtu u Preradovicevoj ulici. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
20.09.2016., Zagreb - Storybook salon predstavio je novu A'marie kolekciju u raskosnom starozagrebackom vrtu u Preradovicevoj ulici. Anamarija Brkic, Ivona Culo. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
22.09.2016.
u 13:42
Uzvanici poput Mije Kovačić, Nevene Rendeli-Vejzović, Vedrane Ergić... uživali su u druženju okruženi zelenilom.
Pogledaj originalni članak

U posebnom ambijentu starozagrebačkog dvorišta Storybook je predstavio dizajnericu Anamariju Brkić i njezin brend A’marie.

Uzvanici poput Mije Kovačić, Nevene Rendeli-Vejzović, Vedrane Ergić... uživali su u druženju okruženi zelenilom.

– Žene koje nose moj dizajn vole biti drukčije, ali ne nužno upadljive. Vole kombinirati odjeću bez oznaka brendova. To su žene koje pričaju svoju priču – poručila je dizajnerica Anamarija Brkić. (mć)

>>Tunike, torbe i ručnici u znaku ljubavi

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:34 22.09.2016.

Uvijek jedne te iste face gdje se jede i pije za badava!