Zimska njega usana

26.01.2009.
u 12:38
Pogledaj originalni članak

Nježne i meke usne jedan su od glavnih pokazatelja fizičke ljepote. Budući da se koža na usnicama vrlo lako isušuje, zimi je nužno više pažnje posvetiti njezi usana.

Osim hladna i suha zraka, neprijatelj ljepote vaših usana bez sumnje su i stresne situacije 
te ubrzan način života. Što god da je uzrokovalo neprivlačan izgled vaših usana, zahvaljujući dugu popisu specijalaca svi će vaši problemi nestati. Za najbolju regeneraciju valja se koristiti isključivo prirodnim balzamima koji će vašoj koži vratiti elastičnost te je nahraniti maksimalno. Od velike će vam pomoći biti i prirodni maslac koji liječi već nakon nekoliko minuta. Ne želite li se ruža odreći ni na temperaturama debelo ispod nule, potrudite se svojim usnama osigurati dovoljnu količinu hranjivih tvari.

To ćete najlakše postići tako da prije ruža na usne nanesete biljni losion ili balzam na usne. Za maksimalnu hidrataciju možete se poslužiti trikom kojim su se koristile naše bake –

vrećicu crnog čaja izvadite iz tople vode i pritisnite usnicama nekoliko minuta. To će poboljšati prirodnu hidrataciju i cirkulaciju usana. Ako ste ipak skloniji tradiciji, veselit će vas podatak da slavni Labello usnice štiti već sto godina, i to jednako uspješno uz minimalne promjene u sastavu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr