uživaju na odmoru

Andrej Kramarić i supruga Mia prvi put pokazali sinčića Viktora: "Predivna obitelj"

Foto: Instagram
Foto: Instagram/Andrej Kramarić
Andrej Kramarić
Andrej Kramarić
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Andrej Kramarić i Mija Ćurković
25.12.2021.
u 10:52
Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (30) i supruga Mia postali su roditelji sinčića Viktora krajem kolovoza, a sudbonosno 'da' izrekli su u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u ožujku ove godine.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić (30) trenutno se sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom boravi u Dubaiju  Fotografije s odmora podijelio je na društvenim mrežama, a na obiteljskim fotografijama prvi je put pokazao četveromjesečnog Viktora. 

"Divni ste", "Predivna obitelj", "Najljepši", "Baš ste zgodni", "Čestitke obitelji", "Uživajte u prvom odmoru sa sinom", "Želim vam ugodne praznike", samo su neki od komentara koji su se nanizali ispod fotografija.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove supruge Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, a izvori bliski paru otkrili su kako se ljubav dogodila godinu dana ranije.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji, i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima.

Mia je diplomirala na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu te stekla titulu doktorice veterinarske medicine, nakon čega se uputila za Andrejem u Njemačku gdje on igra za Hoffenheim. Sudbonosno 'da' izrekli su u ožujku ove godine, a vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici u krugu najužih članova obitelji. 

VIDEO Gibonni s velikim bandom predstavio Zadranima "U po' ure" 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.