dosta je bilo

Angelina Jolie: Ne udajem se, nisam trudna i ne posvajam!

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
angelina jolie (1)
Foto: AFP/Pixsell
Angelina Jolie
Foto: Vanity Fair
angelina jolie
30.08.2011.
u 18:19
Američka glumica u Vanity Fairu još jednom se osvrnula na svakodnevne tračeve koji prate njezin život s Bradom Pittom i njihovo šestero djece.
Pogledaj originalni članak

Svaki naizgled običan čovjek koji živi sretan u svojoj anonimnosti povremeno se nađe na udaru trača, klevete. Bilo kolega, prijatelja, susjeda, slučajnika zlonamjernika. No, kad živiš kao Angelina Jolie, onda dnevno čitaš stotine "vijesti" iz svoje intime koje, najčešće, nemaju veze s razumom.

– Najteže je demantirati nešto što ne postoji ili se nije dogodilo – kažu mnogi. No, 36-godišnja američka glumica, koja je nedavno pogledala predstavu "Kralj Lear" na Brijunima, ne misli tako. Pa je u otvorenom intervjuu za Vanity Fair, čiju naslovnicu krasi za broj od listopada, poručuje:

– Dosta mi je neistinitih glasina!

– Nisam trudna. Ne planiram posvojiti dijete. Nema nikakvog tajnog vjenčanja u planu – izjavila je Jolie za Vanity Fair. Za "stanku" u privatnom životu opravdala se prezaposlenošću jer završava film "Zemlja krvi i meda", čija se radnja događa u ratnoj Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Maroje2312
10:31 31.08.2011.

Pitam se kamo sve to vodi kada je lik poput A.Jolie i njoj sličnih od strane medija nametnut kao moralna vertikala. Prestrašno

DU
Deleted user
22:42 31.08.2011.

Čuj ba\' ne udajem se ! Ko\' da je to njoj neki dogođaj .... A trudnoća još manje.