NOVI IZGLED

Sjećate li se Blaženke Leib? Nekad omiljena voditeljica pojavila se u javnosti, evo kako danas izgleda

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/15
20.09.2024.
u 10:42

Sada je snimljena u Rijeci, na sajmu knjiga i festivalu autora Vrisak, gdje je moderirala predstavljanje zbirke poezije Branke Kostić. Premda danas ima drukčiju frizuru, Blaženku nije teško prepoznati

Blaženka Leib 29 godina bila je jedno od omiljenih lica HRT-a, a javnu  televiziju napustila je 2018. Nakon toga nije se puno pojavljivala u javnosti, a posljednji put mogli smo je vidjeti prije dvije godine, kada se pojavila na HTV-u prilikom obilježavanja 30. rođendana emisije "Dobro jutro Hrvatska", koju je vodila godinama. 

Sada je snimljena u Rijeci, na sajmu knjiga i festivalu autora Vrisak, gdje je moderirala predstavljanje zbirke poezije Branke Kostić. Premda danas ima drukčiju frizuru, Blaženku nije teško prepoznati. 

Podsjetimo, Blaženka je na HRT-u provela 29 godina kao vanjska suradnica, a radila je kao voditeljica, urednica i scenaristica. Na HTV-u se specijalizirala za vođenje festivalskih kronika (Animafesta, Filmskog festivala u Puli, Dana hrvatskoga filma), a vodila je i popularne emisije kao što su Nedjeljno popodne i Ljetna slagalica. Najzapaženiji angažman ostvarila je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, gdje je surađivala kao voditeljica, a zatim kao scenaristica i urednica od nastanka redakcije 1992. do 2013, kad je prešla u emisiju ''Društvena mreža''. Posljednji angažman na HTV-u bio joj je istraživačko-novinarski rad za emisiju ''Kod nas doma''. Danas se bavi poslovnim komunikacijama, strategijama i odnosima s javnošću.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

– Nije bilo nekih posebnih rastanaka. Ja sam radila kao vanjski suradnik na HRT-u, a samim time meni oni ne duguju ništa kao ni ja njima. Sada sam potpuno otvorena za nove korake na profesionalnom planu. To može biti na televiziji ili na bilo kojem drugom mediju, a možda neću uopće raditi u medijima. Otvorena sam za razne opcije – kazala je za Story kada je 2018. odlazila s HRT-a. 

VEZANI ČLANCI: 

Simpatična Vinkovčanka prije dvije godine, prilikom gostovanja na televiziji, prisjetila se brojnih anegdota, a između ostalog, prepričala je i kako je jedan od kolega voditelja javio da neće doći u emisiju jer mu žena rađa te kako jednom nije došla na vrijeme na emisiju zbog snijega. 

– Vozila sam cijelo vrijeme iza ralice i nisam mogla nikako proći. Nikad neću zaboraviti razlog zašto sam kasnila – rekla je Leib .

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
11:42 20.09.2024.

pojavila se u javnosti!? znači, zadnjih se godina skrivala zaključana u nekom podrumu i sad se pojavila u javnosti. ideš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije