ŽELJKO IZ MASTERCHEFA:

'Odrastao sam u siromaštvu. Bez oca. Nisam imao puno toga, nisam imao ni WC u kući'

Foto: Nova TV
1/7
20.09.2024.
u 11:22

Na audiciju će doći 33-godišnji Željko Keleuva iz Gračana koji će za žiri pripremiti losos s kremom od kurkume, prženi poriluk i krumpir. „Kuhanje je za mene velika stvar. Volim kuhati za sebe i prijatelje“, reći će te dodati da je naučio kuhati jer je, kako kaže, njegova mama „kuhala kriminalno loše“ te bi jelo uvijek presolila.

Nastavljaju se audicije za jedan od najuspješnijih televizijskih formata u Hrvatskoj. Kandidati će pokazati svoje kulinarske vještine pred strogim, ali pravednim žirijem. Chefovi Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš presudit će tko će od natjecatelja koji su pristupili audiciji proći u novi krug natjecanja.

Na audiciju će doći 33-godišnji Željko Keleuva iz Gračana koji će za žiri pripremiti losos s kremom od kurkume, prženi poriluk i krumpir. „Kuhanje je za mene velika stvar. Volim kuhati za sebe i prijatelje“, reći će te dodati da je naučio kuhati jer je, kako kaže, njegova mama „kuhala kriminalno loše“ te bi jelo uvijek presolila. „Odrastao sam u siromaštvu. Nisam imao puno toga, nisam imao ni WC u kući, imali smo poljski WC. S ocem nisam odrastao. Imao sam devet mjeseci kad je počinio suicid. Borio sam se kroz život da mi bude bolje“, ispričat će Željko.

VEZANI ČLANCI:

Pred žiri će stati i simpatična food blogerica Eni Đorđević (32) iz Pule te raditi, kako ističe „eksploziju boja na tanjuru“. Za sebe kaže da je hiperaktivna i da mora negdje istresti svoju energiju, a to će se vidjeti i dok bude pripremala jelo za žiri. Svoju ljubav prema kuhanju počela je razvijati kad se preselila u Zagreb gdje je počela pripremati jela kada joj je dojadila studentska menza. U sretnoj je vezi s nogometnim trenerom s kojim se često seli kada on dobije novi angažman. 

GALERIJA Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

1/19

Tako je došla na ideju da pokrene svoj profil na društvenim mrežama, o kuhanju. Završila je frizersku školu, a svaki svoj video započne upravo s vezanjem kose jer zna da u kuhinji kosa uvijek mora biti svezana. „Radim sve da bude zabavno, smiješno, simpatično. MasterChef je savršena platforma za mene da unaprijedim svoje znanje“, otkriva Eni prije odlaska pred žiri. Dugi niz godina bavila se plesom, a 2017. godine s plesnom skupinom nastupila je i na Supertalentu s grupom Bresidence.

Osim Željka i Eni, u predstojećoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo i  druge zanimljive kandidate i njihove uzbudljive priče, neočekivane preokrete i jela koja će pokazati koliko su kreativni. A koga ćemo gledati u nastavku showa, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa večeras na Novoj TV.

VIDEO Vruća fotka! Nives Celzijus pratiteljima ubrzala puls: Pozirala na brodu, badić jedva zadržavao njene obline

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije