snalazi se u kuhinji

Antonija Blaće podijelila recept za zdravu slasticu koju je osmislila: 'Ovo je moja niskokalorična verzija'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: instagram
10.02.2022.
u 11:30
Kada Blaće na Instagramu podijeli neki slasni ručak koji je skuhala, inbox joj bude zatrpan porukama i molbama da podijeli recept za svoje gastro kreacije, pa su ovaj put mnogi bili oduševljeni što se na njezinom jelovniku pronašla i jedna slastica koja, kako ona kaže može biti i desert, doručak ili večera - ali zdrava.
Pogledaj originalni članak

 RTL-ova voditeljica Antonija Blaće (42) ponovno je na društvenim mrežama podijelila recept, a ovaj put je riječ o zdravom desertu.  Kada Blaće na Instagramu podijeli neki slasni ručak koji je skuhala, inbox joj bude zatrpan porukama i molbama da podijeli recept za svoje gastro kreacije, pa su ovaj put mnogi bili oduševljeni što se na njezinom jelovniku pronašla i jedna slastica koja, kako ona kaže može biti i desert, doručak ili večera - ali zdrava. Recept koji je podijelila donosimo u cijelosti. 

"Novi #ljetobezparea snack, desert, post work out obrok, obrok, doručak, večera… ma što god želite, mi doma odlijepili. Smiksala sam ga od sastojaka koje ambiciozno kupim 'na početku procesa', a na kraju se samo muvaju po ladicama (tipa chia ili proteini)
Ugl - baza su SKYR, VODA I CHIA. Slobodno strpajte unutra ono što se vama sviđa, ali za inspiraciju - evo moja niskokalorična verzija.
•smućkajte skyr, vodu i mjericu proteina (ja sam imala od jagode) u srednje gustu smjesu

•dodajte chiu i zamrznute borovnice

•pospite sjeckanih bademima, ekspandiranom zobi i quinoa popsima

•ostavite par sati ili preko noći u frižideru.
I to je to!
Par dodatnih naputaka-
- ne pretjerujte s vodom, zamrznuto voće će ionako pustiti još vode. Zato i stavljamo chiu, da skupi vodu i napravi blagu želatinu.
Ne morate staviti proteine, ali ako ne volite 'sirasti' okus vjerujem da bi vanilija lijepo sjela. Voće uvijek može i svježe, a od zamrznutog paše sve. Meni su borovnice najdraže.

Ekspandirana zob i ekspandirana kvinoja su mi top. Nisu nužne, al je lijepo kad dođu pod zub.
Eksperimentirajte, ništa se neće strašno dogoditi ako ispadne pregusto ili prerijetko, naći ćete mjeru, a ukusno je neovisno o gustoći!

Ipak - za dodatnu gustoću (kad ujutro npr. uočite da je premalo chie da pokupi svu vodu) - žlica kokosovog brašna čini čuda i za okus i gustoću.
Ovo je mjera sa skyrom od 350g!
Još jedan savjet - rasporedite u male staklenke pa možete ponijeti sa sobom", napisala je voditeljica showa 'Dođi, pogodi, osvoji' .

 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

JAMES GANDOLFINI

Bivša supruga je pomahnitala nakon razvoda! Nabrajala starlete s kojima ju je varao i seksualne devijacije u kojima je uživao

Sit javnog pranja prljava obiteljskog rublja, Gandolfini je samo kratko komentirao da u njenim navodima nema istine te da su braku presudili psihički problemi s kojima se odbijala suočiti. Ljubavnu sreću pronašao je u zagrljaju bivše manekenke Deborah Lin. Vjenčali su se u ljeto 2008. u njezinu rodnom Honoluluu, a kum im je bio glumčev sin. Nakon što su postali ponosni roditelji djevojčice Liliane Ruth, činilo se kako su se Gandolfiniju sve kockice posložile. Sudbina je, međutim, za njega imala drukčiji plan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.