nalazi se na prvom katu

Luksuzan stan u centru Zagreba koji je bio u vlasništvu Sanje Duggan iznajmljuje se za oko 18.800 kn

Foto: Pixsell/njuškalo.hr
1/12
10.02.2022.
u 10:06

Sanja je stan prošle godine zamijenila kućom, a u njemu su navodno donedavno živjeli Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić. Stan se sada iznajmljuje po cijeni od 18.851 kn.

Stan koji je dugo bio u vlasništvu Sanje Duggan, koja je 2000. proglašena najbogatijom Hrvaticom iznajmljuje se, a oglas je osvanuo na stranici njuškalo.hr. Sanja je stan prošle godine zamijenila kućom, a u njemu su navodno donedavno živjeli Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić. 

Stan se sada iznajmljuje po cijeni od 18.851 kn

Foto: Njuškalo.hr

Kako piše agencija, stan je luksuzno uređen i namješten. Ima 200 četvornih metara te se nalazi na prvom katu. Sastoji se od kuhinje, golemog boravka s kaminom, dvije spavaće sobe, garderobe, prostrane kupaonice, vešeraja...

Foto: Njuškalo.hr

Sanja, inače, iza sebe ima tri braka. Njen prvi suprug bio je Amerikanac Demiano Duggan kojeg je upoznala u jednom kafiću u Zagrebu.

Duggan je, nažalost, preminuo nekoliko godina nakon vjenčanja jer je izgubio bitku s teškom bolešću. Sanja je nakon njegove smrti nastavila uspješno voditi obiteljski posao. U bračnu luku drugi je put uplovila s poduzetnikom Franom Barbierijem s kojim ima sina, no rastali su se 2010. godine. Prije toga su 10 godina bili u vezi.

Treći brak sa zagrebačkim poduzetnikom Krešimirom Čorakom trajao je četiri godine, a doznalo se da se rastaju 2019. godine. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sani2
10:50 10.02.2022.

A što tek od stana napravi.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:52 10.02.2022.

I ona i stan jednako čudni, blago rečeno.

DU
Deleted user
11:13 10.02.2022.

Čudno kako ovaj prelijepi stan nije oštećen u potresu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije