Westacre Montessori

Bez suza mali princ George počeo je avanturu u vrtiću

Foto: Twitter
princ george
Foto: Twitter
princ george
Foto: PA/Pixsell
kate middleton, princ george
Foto: PA/Pixsell
kate middleton, princ george
Foto: PA/Pixsell
kate middleton, princ george
Foto: PA/Pixsell
kate middleton, princ george
08.01.2016.
u 10:00
Prvi dan maleni je George proveo samo nekoliko sati u vrtiću čija je cijena po satu 57 kuna
Pogledaj originalni članak

S osmijehom na licu, bez imalo nervoze i suza britanski princ George počeo je svoju vrtićku avanturu. Zaigrani dvoipolgodišnji dječak sa znatiželjom je promatrao oslikane zidove vrtića Westacre Montessori i istodobno je pozirao pred objektivom mame Kate Middleton prije odlaska na svoje prvo druženje s vršnjacima.

Druženje s vršnjacima

Njegovi roditelji vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odabrali su ovaj vrtić jer je od njihove rezidencije Anmer Hall u Norfolku udaljen samo pet kilometara. George će na početku s vrtićkom grupom u kojoj je još 20 djece mlađe od pet godina provoditi samo nekoliko sati.

– Kate i William smatraju da je dobro da se George druži s vršnjacima, a Montessorijev ih je vrtić oduševio jer je smješten u bivšoj kapelici, odgojiteljice su u njemu brižne i maksimalno posvećene djeci – za Daily Mail je kazao izvor blizak kraljevskoj obitelji. Sat vremena provedenih u vrtiću Georgeovi roditelji platit će 57 kuna, a vrtić ovog tipa pohađali su i prinčevi William i Harry. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea trude se što više zaštititi sina Georgea i kćer Charlotte od napasnih paparazza pa su tako sami fotografirali Georgeov prvi dan u vrtiću i fotografije ustupili medijima.

Moda koju svi kopiraju

Svaki korak, pa tako i svaki modni odabir kraljevske obitelji pomno se prate u Velikoj Britaniji, a sve što princ George i princeza Charlotte odjenu brzo se rasproda u trgovinama. Za svoj prvi dan u vrtiću George je nosio plavu jaknu za zakrpama na laktovima čija je cijena oko 340 kuna, a slična varijanta ove jakne može se nabaviti u britanskim trgovinama John Lewis. 

>>Preslatki princ George spreman je za novo razdoblje u svom životu

>>Mala princeza Charlotte obožava plišanog psića

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz