SJEĆATE LI SE NJE?

Nismo je dugo vidjeli! Michelle iz serije "Allo Allo"? Proslavila je 72. rođendan, a danas bi je samo rijetki prepoznali

Foto: Youtube Screenshot
1/8
08.10.2024.
u 13:30

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Allo Allo" obilježio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti jest i Michelle Duboi. Članicu francuskog Pokreta otpora glumila je britanska glumica Kirsten Cooke. Glumica je ovih dana proslavila 72. rođendan.

Serija "Allo Allo" pripada kategoriji serija koju publika uvijek rado gleda kad god se ovaj britanski sitcom reprizira u programu naših nacionalnih televizija. Serija je imala devet sezona i na BBC-u se prikazivala od 1982. do 1992. godine i mnogi su na početku kritizirali kako je serija napravljena da bi ismijavala Drugi svjetski rat. Autorima serije Jeremyju Lloydu i Davidu Croftu cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Allo Allo" obilježio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i Michelle Dubois. Članicu francuskog Pokreta otpora glumila je britanska glumica Kirsten Cooke. Glumica je ovih dana proslavila 72. rođendan.

Kirsten nije na društvenim mrežama, a ponekad njenu fotografiju objavi kolegica Vicki Michelle koja je u seriji igrala zanosnu konobaricu Yvette. Ona je objavila sliku s njom prije tri dana te joj je poželjela sretan rođendan. Kirsten je na slici sasvim desno i danas ima potpuno sijedu kosu. Isto je učinila i prije tri godine. 

VEZANI ČLANCI:

"Allo, allo! Sretan ti rođendan, lijepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i nevjerojatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s obitelji", napisala joj je tada Michelle. Kirsten je odrasla u Zapadnom Sussexu u Engleskoj, a na Akademiji dramske umjetnosti Webber Douglas u Londonu završila je glumu. U sretnom je braku s Stevenom Actesonom i imaju četvero djece.

FOTO Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

1/17

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
14:11 08.10.2024.

Najbolja humoristička serija ever...

Avatar loka
loka
15:39 08.10.2024.

Izgleda super👌😎

PA
pasodoble12
15:13 08.10.2024.

Englezi su stvarno maheri za humor, a ova serija je nešto najbolje što se pojavilo u ovom žanru. Bilo je uživanje gledati je... Čak i engleska visoka politika ima izvanredan smisao za humor, ali na žalost, crni humor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije