Nije joj bilo lako

Bivša košarkašica Antonija Sandrić nedugo prije poroda proživljavala je pravu dramu i završila u bolnici

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Bivša košarkaška reprezentativka, Antonija Sandrić, u šetnji s obitelji
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Bivša košarkaška reprezentativka, Antonija Sandrić, u šetnji s obitelji
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Šibenik: Košarkašica Antonija Mišura Sandrić u kozmetičkom salonu nakon popuštanja mjera
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Antonija Mišura
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Foto: Instagram
Antonija Mišura
04.03.2022.
u 10:04
Taj 3. siječnja, kad sam završila u bolnici s temperaturom iznad 39, bio mi je najgori dan u životu, rekla je Antonija koja je 27. siječnja rodila sina Noela.
Pogledaj originalni članak

Bivša košarkašica Antonija Sandrić 27. siječnja rodila je svoje drugo dijete, dječaka kojem su ona i suprug Marko dali ime Noel, a samo tri tjedna prije njegova rođenja ova 33-godišnja Šibenčanka proživljavala je pravu dramu. Naime, u 35. tjednu trudnoće završila je u bolnici zbog visoke temperature, Sumnje liječnika da se zarazila koronom ubrzo su bile potvrđene. 

– Taj 3. siječnja, kad sam završila u bolnici s temperaturom iznad 39, bio mi je najgori dan u životu. Pri prvom pregledu Noelovi otkucaji srca su bili alarmantno ubrzani, u jednoj minuti puls mu je bio oko 300, što je dvostruko više od normalnog. Naravno, odmah mi je napravljen test na COVID-19 koji je potvrdio da sam pozitivna – ispričala je Antonija za Gloriju. Liječnicu su joj uspjeli sniziti temperaturu i bebini otkucaji vratili su se u normalu, a nakon tri dana boravka na COVID odjelu za trudnice, gdje je ležala sama i to joj je stvorilo dodatnu traumu, Antonija je puštena kući. Od korone se još dosta dugo oporavljala, a malenog Noela rodila je 20-ak dana kasnije. 

"Mama i tata postali su bogatiji za još jedno blago. Bogu dragom hvala, braco nam je stigao živ i zdrav", napisala je Antonija na Instagramu dan nakon rođenja sina. Sa suprugom Markom u braku je od kolovoza 2015. godine, a prije toga deset godina bili su u vezi. Roditelji su i malene Tare kojoj su dvije godine. 

VIDEO Antonia Ćosić: "Napravit ću veliki tulum u čast nominacije za Ružu"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.