na instagramu

Tatjana Dragović oduševila fotografijom, u komentarima joj se javila i Fani Stipković

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/15
04.03.2022.
u 08:00

„Top, top, top“, „Wow Picasso, sviđa mi se“, „Prelijepa“, poručili su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone vatre, srca i dlanova koji plješću.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) ne prestaje oduševljavati svojim izgledom. Tatjana je ovog puta na svojem Instagram profilu oduševila svoje pratitelje fotografijama koje su obrađene u crno-bijeloj tehnici.

Radi se o dvije fotografije na kojima bivša manekenka samopouzdano pozira, a naglasak je napokretu. Na objavi Dragović je istaknula dugački baloner i crne čizme koji savršeno pristaju uz njezinu figuru. 

U komentarima su joj komplimente ostavile neke poznate dame, ali i njezini pratitelji. Javile su joj se plus size model Lucija Lugomer i novinarka Fani Stipković. Lucija je u komentaru ostavila emotikone koji poručuju da je oduševljena, a Fani srce. Slični su bili komentari i drugih pratitelja.

„Top, top, top“, „Wow Picasso, sviđa mi se“, „Prelijepa“, poručili su joj pratitelji te ostavili brojne emotikone vatre, srca i dlanova koji plješću.

Podsjetimo, u jednom intervju koji je dala za portal Cover Style Tatjana je pričala o svojim beauty ritualima i dotakla se i teme kozmetičkih tretmana i zahvata i otkrila svima što je isprobala od toga i što joj se pokazalo najboljim u očuvanju mladolike kože

- Isprobala sam vitaminske koktele i tretmane krvnom plazmom. Zaključila sam da pravilnom njegom, ali naravno onom koja uključuje aktivne sastojke kao sto su vitamin C, retinol te kiseline mogu postići jednaki učinak. Ono u što smatram da se isplati investirati su tretmani zatezanja kože lica Hifu aparatom na koje odlazim kod svoje dermatologice dr. Nevia Delale. - rekla je tada Dragović.  

Dodajmo da je bivša manekenka majka troje djece: kćeri Amber Marije (18) i sina Emanuela (14) koje je dobila u braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem i kćeri Luce (7) koje ima s glazbenikom Vlahom Arbulićem.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
Ivan2304
12:25 04.03.2022.

Jel išta radila u životu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije