ne štedi nikoga

Britney postalala slobodna pa iznenadila objavom: 'Svi u zatvor, uključujući i moju mamu'

Foto: instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Singer Britney Spears arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York
17.11.2021.
u 14:03
- Ali iskreno, i dalje me zapanjuje svaki dan kad se probudim kako su moja obitelj i skrbništvo uspjeli učiniti ono što su mi učinili... To je bilo demoralizirajuće i degradirajuće! Ne spominjem ni sve loše stvari koje su mi učinili zbog čega bi svi trebali biti u zatvoru... Da, uključujući moju majku, koja ide u crkvu - rekla je Spears
Pogledaj originalni članak

Britney Spears (39) u petak je nakon 13 godina postala slobodna žena, nakon što je sutkinja u Los Angelesu ukinula skrbništvo koje je reguliralo njezin osobni život i imovinu vrijednu 60 milijuna dolara. Pjevačica se jučer oglasila na Instagramu i prvi put kazala kako se osjeća. 

"U konzervatorskom sam domu već 13 godina. Doista je dugo vremena biti u situaciji u kojoj ne želite biti", rekla je Spears u videu na Instagramu. "Tako da sam samo zahvalna, iskreno, za svaki dan."

Spears je nastavila nabrajati stvari na kojima je bila zahvalna, kao što je "mogućnost da ima ključeve od auta", "posjedovanje kartice na bankomatu" kao i "mogućnost kupnje svijeće".

"To su male stvari za nas žene, ali to čini veliku razliku", rekla je. "I zahvalna sam na tome. Lijepo je. Stvarno je lijepo."

U opisu videa na Instagramu, Spears je rekla da bi njezini roditelji trebali biti u zatvoru i dala naslutiti da bi o svemu mogla govoriti u intervjuu kod Oprah. 

- Ali iskreno, i dalje me zapanjuje svaki dan kad se probudim kako su moja obitelj i skrbništvo uspjeli učiniti ono što su mi učinili... To je bilo demoralizirajuće i degradirajuće! Ne spominjem ni sve loše stvari koje su mi učinili zbog čega bi svi trebali biti u zatvoru... Da, uključujući moju majku, koja ide u crkvu!"

U svom videu je rekla da želi iskoristiti svoja iskustva kako bi pomogla drugim ljudima.

- Nisam ovdje da budem žrtva. Cijeli život sam kao dijete živjela sa žrtvama, zato sam izašla iz kuće i radila sam 20 godina. Ovdje sam da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima. Ja sam vrlo jaka žena pa mogu samo zamisliti što je sustav učinio tim ljudima. Stoga se nadam da će moja priča utjecati i napraviti neke promjene u korumpiranom sustavu - kazala je Britney, koja se također zahvalila pokretu #FreeBritney.

- Iskreno, glas mi je bio prigušen i prijetili su mi toliko dugo i nisam mogla ništa progovoriti ili reći... i zbog vas iskreno mislim da ste mi spasili život na neki način - kazala je Britney. 

VIDEO: Kandidati showa 'Život na vagi', Alen Španiček i Mirna Posavec: 'Prvi tjedni bili su najgori'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.