Kristin Davis

Bila je prirodna ljepotica koja se bojala estetskih korekcija, a danas se fanovi pitaju što si je učinila s licem

Foto: WALTER / BESTIMAGE /PIXSELL
1/9
17.11.2021.
u 10:52

Novu najavu serije 'Seks i grad' svi su željno iščekivali, no umjesto komentara na novu radnju i likove u seriji, pažnju je ukralo Kristinino 'novo' lice za koje mnogi smatraju da je rezultat neuspješne plastične operacije.

Kristin Davis (56), zvijezda serije 'Seks i grad' izgleda neprepoznatljivo u novoj najavi serije što je potaknulo nove glasine o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, a obožavatelji su svoje mišljenje podijeli na društvenim mrežama.

Novu najavu svi su željno iščekivali, no umjesto komentara na novu radnju i likove u seriji, pažnju je ukralo Kristinino 'novo' lice za koje mnogi smatraju da je rezultat neuspješne plastične operacije.

"Što je Charlotte učinila sa svojim licem?", "I samo tako, Charlotte ima novo lice", "Prije je bila prirodna ljepotica", "Kristin Davis izgleda kao Joker iz Batmana", "Pitam se koliko je platila tako groznu plastičnu operaciju", samo je dio komentara na društvenim mrežama.

Inače, Kristin je još 2018. godine u jednom intervjuu izjavila da se boji igle, komplikacija i konačnih rezultata koji se ne bi mogli popraviti te kako svoj izgled ne želi mijenjati odlascima na estetske zahvate no čini se kako je ipak promijenila svoje mišljenje. 

Kristin se u ulozi Charlotte York koja joj je obilježila karijeru prvi puta pojavila 1998. godine. Remake kultne serije s prikazivanjem počinje 9. prosinca na HBO Maxu, a kako navodi Variety, glavne glumice dobiti će plaću od milijun dolara. Uz Kristin u novim epizodama ponovno ćemo gledati Sarah Jessicu Parker i Cynthiju Nixon dok je Kim Cattrall odlučila da više neće utjeloviti lik Samanthe Jones. 

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar StormRaider95
StormRaider95
12:38 17.11.2021.

Joker

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije