Bila je kuma Hani Huljić

Domenica nam je otkrila hoće li se i kod nje uskoro čuti svadbena zvona i kako se slaže s mentorom Alanom

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Prva večer 60. Festivala zabavne glazbe Split 2020.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Poznati se okupili na otvorenju nove trgovine Eduro
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Mlada glazbenica Domenica Žuvela
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Split: Mlada glazbenica Domenica Žuvela
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Pjevačica Domenica Žuvela
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Najavljeno 61. izdanje Splitskog festivala
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Godišnje priznanje Hrvatske diskografske udruge za najuspješnije glazbene uratke
Foto: IVC
Split: U sklopu Splitskog festivala dodijeljene su nagrade publike Cesarica za hit godine
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
22.04.2022.
u 08:00
Pjevačica Domenica Žuvela gledatelje oduševljava u ‘Plesu sa zvijezdama’ na Novoj TV, a nedavno je najavila i koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati za 8 godina.
Pogledaj originalni članak

Kada se upustila u avanturu sudjelovanja u “Plesu sa zvijezdama”, Domenica Žuvela znala je da je pred njom zahtjevan posao i, kako nam kaže, nimalo ne žali zbog te odluke jer ovo je prilika koja se događa samo jednom u životu. Mali šok doživjela je kada je u prošloj emisiji morala zamijeniti svog partnera Alana Walmea, a kakav je njezin mentor i kako je došla na ideju da već sada najavi svoj koncert u Areni Zagreb 2030. godine, ispričala nam je u razgovoru.

– Alan mi je velika podrška u ovome showu i znam da je navijao za mene jednako kao i ja za njega kada smo morali zamijeniti partnere. Mislim da imamo zdrav odnos i odmah si direktno kažemo što mislimo, a s obzirom na to da provodimo jako puno vremena zajedno, ako se dogodi pokoji sukob, rješavamo ga odmah! – opisuje nam dinamiku odnosa s plesnim mentorom. Dodaje kako je u showu Nove TV otkrila veliku ljubav prema plesu i cijelom tom procesu, a upoznala je i puno prekrasnih ljudi – od produkcije, snimatelja do natjecatelja i prepuna je dojmova. Osim o njezinu nastupu u “Plesu sa zvijezdama”, zadnjih dana naveliko se govori i o koncertu koji će Domenica održati u Areni Zagreb za osam godina. Pitamo je kako se dosjetila već sada zakupiti prostor za koncert 2030. godine?

Foto: Nova TV

– Od početka moje karijere stalno me pratilo pitanje “gdje se vidiš u budućnosti ili za 10 godina”, na koje zapravo nikad nisam znala konkretan odgovor. Sada napokon znam. Prošle godine došla sam na tu ideju na svom koncertu na kojem su u prvom redu bila djeca. Promislila sam kako će biti super kad ih jednog dana ponovno vidim kao odrasle ljude i upravo za njih želim napraviti koncert za pamćenje – kaže nam Domenica i nastavlja: “Moram vam reći da sam još prošle godine na svojim koncertima ljude pitala žele li doći 2030. na moj koncert i uglavnom su svi imali istu reakciju: znaš li koja je godina? Moji najbliži suradnici oduševili su se tom idejom i zato smo je odlučili na neki način pokrenuti.

S obitelji Huljić Domenicu veže glazbena suradnja, ali i prijateljstvo, a Domenica nam je kazala kako su Vjekoslava i Tonči reagirali kad im je iznijela svoje planove o koncertu.

– Njima sam davno rekla ideju, ali više kroz šalu. Kada sam shvatila da će mi izaći plakati i kada je već sve bilo dogovoreno, shvatila sam da im moram reći za ozbiljno. Tonči je neko vrijeme šutio i samo rekao da je to toliko bizarno da je dobro, a Vjekoslava se skroz oduševila idejom – kaže pjevačica. S Hanom Huljić prijateljica je od studentskih dana i vjenčana joj je kuma, a zajedno su išle na tečaj šivanja i razmišljale o zajedničkoj modnoj liniji.

– Hana i ja smo jako slične, pogotovo po pitanju hobija i imamo jako puno zajedničkih ideja koje će se možda jednog dana ostvariti – odgovara nam Domenica na pitanje hoće li realizirati plan o modnoj liniji.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Poznati se okupili na otvorenju nove trgovine Eduro

Kaže da joj je oduvijek bila želja otvoriti i glazbeni vrtić iako je sad već godinama u nekom drugom filmu. No kaže: –Nikad ne reci nikad. Ja sam otvorena za sve i veselim se svemu što će mi život donijeti! Pitamo je hoće li se i kod nje uskoro čuti svadbena zvona i ima li uz ovaj tempo u showu i vremena za sebe i hobije.

– Uz ovaj tempo nemam vremena doslovno ni za što. Kad sam došla u Zagreb, uzela sam cijelu policu knjiga, koje, naravno, uopće ne stižem otvoriti. Trenutačno su svi moji hobiji na pauzi. Eto, toliko o mom privatnom životu! Svadbena zvona nisu mi u planu, barem ne tako brzo – kaže nam.

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.