Proslava večeras

Severina se oglasila povodom svog 50. rođendana, evo što je napisala

Dubrovnik: Svečano otvorena izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka "One su ovdje"
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
21.04.2022.
u 14:56

- Proletjele tridesete. Sretan ti 40. - napisala joj je voditeljica Marijana Batinić. - Sretan ti Seve draga - čestitala joj je dizajnerica i pjevačica Matija Vuica.

Severina slavi danas 50. rođendan i prijatelji joj večeras pripremaju veliku rođendansku proslavu, a našoj pjevačici cijeli dan pristižu čestitke povodom rođendana, a sada se na ovaj važan datum osvrnula i sama Severina objavom na Instagramu. - Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života... - napisala je Severina na Instagramu, a u komentarima su joj se javile i brojne poznate osobe i uputile joj čestitke.

- Proletjele tridesete. Sretan ti 40. - napisala joj je voditeljica Marijana Batinić. - Sretan ti Seve draga - čestitala joj je dizajnerica i pjevačica Matija Vuica čije kreacije Severina rado nosi. - Tako je mačko. Sve ti cvalo - poručila joj je Gianna Apostolski, a čestitkama se pridružila i Franka Batelić. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severina je već tri desetljeća na našoj glazbenoj sceni i jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji. Tijekom godina njezin imidž se mijenjao, a svi se slažu kako u pedesetoj Severina izgleda bolje nego ikada. Za njezinu vitku liniju zaslužni su i redoviti treninzi, a jednim takvim pohvalila se i prije nekoliko mjeseci kada je ni kiša nije spriječila da ode na trening. - Kiši, ali to nije razlog da ostanem doma. Odradila sam i kondicijski i kružni trening u @saloncaprice (moja oaza tjelesne obnove posljednjih 7 godina). Hvala Vinki, Franji i cijelom timu - napisala je uz fotografiju s treninga. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao zlom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:55 21.04.2022.

Sretno Seve... jos toliko i to je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije